Last news in Fakti

21 Юли, 2021 10:10 5 673 4

Лимузина Ferrari с 8 спортни седалки си търси нов собственик

  • ferrari-
  • 360 modena-
  • лимузина

Удължената спортна кола се продава за 145 хиляди долара

Лимузина Ferrari с 8 спортни седалки си търси нов собственик - 1

Ако си търсите Ferrari за специален повод и искате да сте малко по-различни от класическите спортни суперкари, то перфектната обява се появи за вас. Червено Ferrari 360 Modena лимузина бе обявено за продажба в Ebay за скромната цена от 145 хиляди долара.

Лимузина Ferrari с 8 спортни седалки си търси нов собственик

Колата е базирана на Ferrari 360 Modena, като оригинални са останали само предната и задната част, а между тях са добавени панели, които да увеличат междуосието. Не се споменава колко точно е дълга лимузината, но пък знаем, че разполага с неоригинални 19-цолови джанти, както и отварящи се нагоре врати.

Лимузина Ferrari с 8 спортни седалки си търси нов собственик

В интериора са разположени осем спортни седалки, включително тези за шофьора и пасажера в предната част. Не се споменава нищо за задвижването, но най-вероятно то се осигурява от същия 3.6-литров V8 с 400 конски сили и максимален въртящ момент от 373 нютон метра, който можем да намерим и при оригинала.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    9 0 Отговор
    За лимузина ниско и тясно, а за спортна кола вече не става.

    Коментиран от #3

  • 2 хехехе

    10 0 Отговор
    Това ще се купи от китаец
  • 3 8596

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    Както отговори един от един сериал, който имаше лимузина Ламборджини Диабло, на въпрос: "За какво ти е - нито е удобна като лимузина, нито е бърза като спортната версия?" - "Не схващаш - по-скъпа е от двете взети заедно!". И за мен е супер грозно извращение, но има хора, на които им харесва!
  • 4 Komapak

    5 0 Отговор
    Отварянето на толкова голяма врата тип крило е сложно техническо решение, което в случая е доста безмислено упражнение. 150000 долара за да те видят в "това" 😁 Луда работа