19 Септември, 2021 13:00 7 747 12

Mazda CX-5 с нова визия и повече технологии

  • mazda-
  • cx-5

Японският кросоувър получи фейслифт

Mazda CX-5 с нова визия и повече технологии - 1

Mazda CX-5 e един от най-успешните модели на японската марка, заемащ 21% от продажбите през изминалата година. За да запазят тази тенденция, от Mazda решиха да променят малко визията на кросоувъра и да добавят нови технологии.

Mazda CX-5 с нова визия и повече технологии

Въпреки, че на пръв път модела изглежда идентичен с настоящия, то по-запознатите с него ще открият разлики в предната решетка, фаровете и бронята, които са с променена визия, която да запази познатите черти, но и да внесе малко свежест за 2022 година.

Mazda CX-5 с нова визия и повече технологии

Освен това, от марката обещават по-добро шумоизолиране, както и подобрено усещане, благодарение на различни режими за шофиране. Налични са и нови нива на оборудване, при които можем да открием леки разлики в броните и визията на модела, както и при таблото и седалките в интериора.

Mazda CX-5 с нова визия и повече технологии

Помощ на водача пък ще оказват системи като адаптивен круиз контрол с функция за спиране и тръгване в трафика, адаптивни LED светлини, както и система за следене на лентата с активна намеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На квадрат

    27 0 Отговор
    Това е фейслифт на фейслифт😊😊😊.
  • 2 сектант

    28 8 Отговор
    тия са хубави, защото бързо поевтиняват
  • 3 Дъърво

    13 60 Отговор
    И вътре и вън . нема нормален кой да си купи жълта джапанка . защо успелите хора не карат маздиии и всякаква дръпната ламарина

    Коментиран от #4

  • 4 смех

    34 5 Отговор

    До коментар #3 от "Дъърво":

    Нещо си в грешка и минусите ти го показват дано се усетиш

    Коментиран от #7

  • 5 Някойситам

    9 22 Отговор
    За последни почти 10 години, мазда даже не си направи труда да обнови изостанал в развитие моделен ред: и по отношение на интериор, двигатели и вьншен вид: минимални промени за високи цени
  • 6 мазда

    5 25 Отговор
    Преди 10 години това беше най-екологичната марка автомобили-разграждаха се от корозия най-бързо.Сега се саморазграждат по-бавно ,но продължават да имат тези екокачества и новите модели.Вероятно и затова държат високи цени. Нямат особени други качества.Но клиентът избира 99% дизайн и цвят.Големи проблеми имаха с дизеловите мотори.Майлд хибрида е рекламен трик без смисъл.По-силните мотори серия x бензинови и те маркетинг балон.
  • 7 Дъъърво

    3 15 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Многото не означава задължилно по-доброто. мноу народ пътува с метрото но това не значи че е по-удобния транспорт.та питам защо индустриалци банкери политици топ адвокати и подобия не карат маздии отговорае ясен - не стаават
  • 8 Dsadss

    13 2 Отговор
    Най-доброто съотношение цена-качество
  • 9 Д фен

    3 6 Отговор
    вярно нови духалки като на новата дачия
  • 10 Бай X@и

    2 14 Отговор
    Да ама Мазда дърво отвсекъде за нищо на света не бих я купил.
  • 11 bbб

    4 0 Отговор
    фен съм на мазда, ама тука вече прекаляват с тези нови и нови фейслифтове. това не е сериозно, крайно време е за нови модели
  • 12 редник

    0 1 Отговор
    "За да запазят тази тенденция, от Mazda решиха да променят малко визията на кросоувъра и да добавят нови технологии."

    За домамашна работа на автора - ще може ли да "преведе" на български език написаното по-горе?...