Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 12:57 4 772 13

Водачите на кои автомобили зад Океана получават най-много глоби за превишена скорост

  • глоби-
  • превишена скорост

Американската компания Insurify представи статистика по въпроса

Водачите на кои автомобили зад Океана получават най-много глоби за превишена скорост - 1

Американската компания Insurify представи ежегодното си проучване за това водачите на кои автомобили получават най-много глоби за превишена скорост. За трета поредна година на първо място стоят шофьорите на Subaru WRX с 18.8% от общите глоби за превишена скорост.

На второ място в таблицата са поставени собствениците на Hyundai Genesis Coupe със 17.72%, следвани от Kia Stinger с 16.58%. Затварящи челната петица са Mazda 3 и Subaru BRZ с малко над 16%.

Водачите на кои автомобили зад Океана получават най-много глоби за превишена скорост

Scion FR-S пък стои на шеста позиция с 16%, следвани от GMC 1500 с 15.31% и Volkswagen GTI 14.95%. Последните две места се заемат от Subaru Impreza с 14.81% и Hyundai Veloster с 14.65%.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    25 0 Отговор
    Мале , от маниаците на немските автомобили са много дисциплинирани там . Няма Порше , няма БМВ. Само няколко Голфа от Перник.
  • 2 DRIVER

    19 5 Отговор
    Логично - там ми направи впечатление, че хората със скъпарките Мерцедес-и и БМВ-та спазваха много стриктно законите, а тези с трошките нарушаваха най-често закона. За съжаление тук е обратното. Опитвам се да давам някакъв пример за перфектно спазване на закона, ама сме много малко с хубави автомобили, които спазват правилата. Няма нищо по-хубаво да видя някой с нов Кайен да си пуска мигачите в градски условия, дори когато сменя лентите по булевардите !!!

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 3 втф ве

    0 4 Отговор
    Това са колите които ти е кеф да ги караш бързо, затова събират най-много фишове. Изненада е присъстивето на Subaru импреза, които стандартно са с доста скромни двигатели. Вероятно присъстват заради стартите версии на WRX, които се водехе Impreza.
  • 4 Тоалетна хартия

    9 1 Отговор
    Аз очаквах да са с опел корса...
  • 5 Тоя с Кайена

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "DRIVER":

    сигурно го виждаш веднъж на 4 години, те май са двама в цяла София.
  • 6 Тойота

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "DRIVER":

    Бе мен ако питаш, в България БМВ-тата требе са забранът със закон. Обикновено ги карат или разни мутри/мутреси, или разни дрогирани комплексарчета, които се мислят за безсмъртни и карат с 80 в града. Както и амбициозни юпита и „цивилизовани кариерно развиващи се” келешчета с бръснати крака. Абе общо взето утайката на нацията.

    Коментиран от #13

  • 7 Ха ха ха

    9 1 Отговор
    защо Рено ги няма в класацията ?! МеганЯ 2-ка турбо, къде е таз хуЙОвинА ?
  • 8 Курбанколи Пардимагомедов

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "DRIVER":

    Абсолютно си прав !За над 500-600хил. км в САЩ как не видях един път шофьор на скъпа кола да е засякъл мен или някой друг.Друго си е балканския синдром на "баровеца".А иначе тези модели са за ценители и е нормално да настъпват и ако ги хванат да бъдат глобени.Не мисля, че някой би си купил резачка за да я кара от 50-115км \ч.Същото упражнение може да свършиш и с Ярис.

    Коментиран от #10

  • 9 ТТТТ

    0 0 Отговор
    На бързите
  • 10 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Курбанколи Пардимагомедов":

    Не съм бкл в щатите, но в Европа, ако си намислил да си тестваш автомобила си купуваш време на писта. Силвърстоун и Нюрбугринг са най-известните места, но има и много други. То вярно и американците само овал писти имат, но все е нещо. Доколкото съм информиран Лагуна Сека е отворена за частни ретро състезания.

    Коментиран от #11

  • 11 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Komapak":

    две години карах там. Мисля споменах случай. Корвета кара пред мен като писе към 40-50мл при забранена временно лява лента. И намек не направи за балкански мурафети

    Коментиран от #12

  • 12 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "един от стадото":

    Виж ся. На писта като изреват турбините и ти влезе бензина в кръвта, няма спирка! 😊Съвсем друго е да знаеш, че нямаш никакви ограничения...
  • 13 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тойота":

    Това важи само и единствено за стари бмв-та. Келешчетата повече не млгат да си позволят. А пък и умственкя капацитет им е дотам. Карах i8 около 80км. Една от май-добрите машини в която съм сядал. Е.... След 40 км в планината и свърши електричеството, но не спря да пищи по целия път да заредя възможно най-бързо.