Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 11:05 4 556 4

Ето какво се случва когато полицаи паркират неправилно (ВИДЕО)

  • полиция-
  • неправилно паркиране

Патрулен автомобил се оказа във въздуха след неправилна преценка на водача му

Ето какво се случва когато полицаи паркират неправилно (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Видео на полицейски автомобил вдигнат във въздуха, бързо набира популярност в интернет след като бе качен в YouTube каналът на SWNS преди няколко дни. Кадрите показват кола на полицията във Великобритания, която изглежда не е паркирала по най-правилния начин.

Бялото Peugeot 308 е собственост на полицията в Лийдс и по това време служителите на реда извършвали проверка на улични продавачи в града. Според очевидци, патрулният автомобил бил паркиран на мястото от единия от полицаите, след което те тръгнали на проверка. Изглежда служителите на реда не забелязали прибиращите се колчета, поставени на мястото, за да блокират преминаването на автомобили и уцелили точния момент, когато те биват вдигнати.

Единия от продавачите разказва за силен удар, последван от повдигането на Peugeot-то, което останало в тази позиция до пристигането на екип, който ръчно да свали колчетата и да върне предницата на патрулката на земята. От полицията коментираха, че колата ще бъде щателно прегледана и поправена, преди да бъде използвана отново.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър

    12 0 Отговор
    Пак поне са оставили колата, тук в БГ щяха да тръгнаг по тротоарите да газят хората .. като СОТ-аджийте в Западен парк..
  • 2 Komapak

    18 1 Отговор
    Никъде по света полицаите не блестят с умствени заложби. Не ме учудва и поредната простотия на англетата.
  • 3 СССР

    10 1 Отговор
    В голяма грешка, ще сменят маслото.
  • 4 сектант

    0 0 Отговор
    язък за хубавата кола