Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 10:45 3 591 12

Новият Range Rover бе разкрит в шпионски снимки

  • land rover-
  • range rover

Британският всъдеход е с нови светлини и изглежда още по-голям

Вчера от Land Rover официално обявиха, че премиерата на новия Range Rover ще се състои на 26 октомври по време на онлайн излъчване. Малко по-късно, обаче, няколко профила в Instagram се напълниха с различни снимки на всъдехода, най-вероятно от рекламни брошури и представителства на марката.

В предната част моделът се е сдобил със светлини с леко променен дизайн, но запазващи формата на дневните светлини от предния модел. Решетката е с нов дизайн във вътрешната час, а освен това изглежда много по-широка от тази при предишния модел. В долната част на бронята виждаме и голям отвор в който са вградени светлините за мъгла.

Новият Range Rover бе разкрит в шпионски снимки

Страничния профил е идентичен с този при предишния модел с изключение на задната част, която изглежда доста по-издължена. Все още не знаем размерите на новия Range Rover, но по-всичко личи, че той ще бъде по-дълъг от предшественика си. Прибиращи се дръжки на вратите, подобни на тези при Velar, вече са поставени и тук.

Новият Range Rover бе разкрит в шпионски снимки

В задната част виждаме доста противоречиви светлини, които се сливат с лайстна по продължението на багажника, върху която откриваме надпис Range Rover. Капакът е запазил отварянето на две части, а под него виждаме и интересно решение за бронята с нещо като дифузьор.

Новият Range Rover бе разкрит в шпионски снимки

Интериорът също присъства на един от кадрите, като най-голямо впечатление там прави дисплея разположен върху средната част на таблото, под който откриваме и класически „врътки“ за управлението на климатика. Лостът за смяна на предавките също е нов, а до него най-вероятно са разположени контролите на системата за 4х4. Воланът също е променен и малко напомня на този при Audi, докато зад него откриваме и втория дисплей в интериора, който дава всичката нужна информация на водача.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаидиоти

    0 0 Отговор
    Това не са снимки, а CGI картинки 😉
  • 2 Амиии

    16 3 Отговор
    От 80 - те до сега все същия кютук!!!
  • 3 Бахари Захаров

    9 0 Отговор
    Само като видя тези таблети в новите автомобили и ми се убива желаниета да притежавам такъв. За Ровър пари нямам, ама за по-нисък клас не е проблем. Но честно казано не ме привличат изобщо. Ако ще си купувам нещо такова, то ще е само защото вече няма накъде.

    Коментиран от #9

  • 4 Анонимен

    8 1 Отговор
    Въй две антени сложили или едната е за жипиесу. Като гледам колко е гулем е само за САЩ. Тва нема ранене.
  • 5 сноу

    6 3 Отговор
    Трябва да си голям терлик, за да седнеш в тоя чукан
  • 6 тик так

    8 2 Отговор
    Поредното недоразумение приличащо на витрина за сладолед,ама имала теуевизор.Отвращавам се от тези кинескопи до волана.Телефона отвличал вниманието на шофьора,а този екран не при положение,че всяка една настройка на нещо изисква поне 7 секунди да гледаш проклетият екран.
  • 7 един от село

    4 2 Отговор
    Кисело, киселооо....
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    1 0 Отговор
    Пак ли Баширов и Петров са шпионирали 😉😉😉 Айде санкции заради шпионски скандал ‼️‼️
  • 9 Komapak

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бахари Захаров":

    Абе като гледам са го накъдрили с още повече неща които да се счупят. Това с таблетите, освен ако няма гласово управление е чисто безумие и трябва да се забрани със закон. За да си намаля парното минавам през две подопции. Е питам аз ако си карам с 200 как по точно да стане. Някъде след 140 по никакъв начин и никой не е в състояние да ми отклони погледа и вниманието от пътя.

    Коментиран от #10

  • 10 НИКОЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Komapak":

    Явно не си влизал/карал никога такъв автомобил

    Коментиран от #12

  • 11 Димид

    1 0 Отговор
    Напълно съгласен с колегата - големите екрани монтирани по-долу от линията на погледа на шофьора са опасни….при всякакви скорости. Ако спреш поглед там за 5сек когато си с 50км/ч - 70метра не виждаш пътя в града. Когато си с 150км/ч - 208 метра не виждаш пътя по магистралата.
  • 12 Komapak

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "НИКОЙ":

    Моят е стар и няма гласово управление. Може и да съм прекалено стар... Между другото си студувам защото ме е страх да натисна два пъти таблета. През това време винаги някой може да те изненада. Говорех за 200 км/ч само на определени места в Германия. Да не вземе някой да си помисли че в България съм способен на подобна глупост! То май в България оснивно градско София въртя.