Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 11:04 5 078 5

Lamborghini Urus с две врати?

  • lamborghini-
  • urus-

Как би изглеждало SUV-то в още по-спортна конфигурация?

Lamborghini Urus с две врати? - 1

Lamborghini Urus е крайно различен автомобил от това, което сме свикнали да виждаме от италианската марка през годините, но изненадващо за някои, бързото SUV постигна рекордни продажби и се превърна в най-купувания модел на марката през първите месеци на тази година, а най-вероятно тенденцията ще се запази така и в следващите месеци.

Въпреки това, италианците обикновено са свързвани с двувратите спортни купета, а за да комбинираме най-доброто от двата свята, решихме да ви представим как би изглеждало Lamborghini Urus с две врати. Купеобразния дизайн на „джипа“ си пасва идеално с двувратата конфигурация и дори изглежда доста агресивно.

Ще се радваме да прочетем вашите мнения за подобен проект в коментарите и докато от Lamborghini едва ли ще направят нещо подобно, то няма да се изненадаме ако някой реши да тунингова своя Urus в подобен аспект.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наречете

    9 1 Отговор
    Ме традиционалист , но голяма кола трябва да е с четири врати. А и много добре си изглежда конкретната.

    Коментиран от #2

  • 2 Традиционалист.

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Наречете":

    Ето, нарекох те!
  • 3 Gosho

    3 1 Отговор
    Не ми харесва. Много е непропорционална, купето е същото.
  • 4 Дзетше

    2 1 Отговор
    Защо марката да е италианска ФВ да не са станали италианци

    Коментиран от #5

  • 5 Komapak

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дзетше":

    Амк те още си произвеждат трактори... 😄😄😄