16 Ноември, 2021 10:13 2 776 14

BMW и Audi наддават за McLaren? Или пък не

  • mclaren
BMW и Audi наддават за McLaren? Или пък не - 1

Ден по-рано германското издание Automobilwoche излезе с информация, че Audi и BMW са сред потенциални купувачи на McLaren. Освен това, в случая с BMW, германската страна уж е била готова да придобие само бизнеса за производство на суперавтомобили, докато Audi обмисля закупуването на McLaren заедно с едноименния отбор от Формула 1. След това, в разговор с Autocar обаче, британската компания не потвърди информацията за евентуално прехвърляне на марката под контрола на Audi.

„Няма промени в структурата на собствеността на McLaren“, каза говорител на McLaren. В същото време той подчерта, че стратегията на компанията „винаги е предвиждала възможност за сътрудничество с трети доставчици и производители на автомобили“.

Audi не коментира слуховете за покупката на британската марка, но Reuters, позовавайки се на свои източници, заяви, че германската страна "постоянно търси варианти за партньорство". Що се отнася до BMW, в разговор с Automotive News представител на баварската марка каза, че "информацията за покупката на McLaren е невярна".

След всички тези спекулации последва и официално изявление на McLaren Group, в което се казва: "McLaren Group е наясно с новините, в който се посочва, че е продаден на Audi. Това твърдение обаче е напълно невярно!"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    15 2 Отговор
    Че то на Англичаните друго нищо не им остана. Вероятно ще се върнат към производството на файтони.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 смех

    2 3 Отговор
    Англичаните са немски васал да благодарят ма "братята си" американосите
  • 3 е тъй де

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пилот на Ферари":

    Англичаните загубиха войната то не че и ВСВ не я спечелиха благодарение на Руснаците и сащ

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "е тъй де":

    Когато англичаните бомбардираха Берлин , Сталин се криеше като плъх в бункер в Москва под обстрел и правеше планове как ще бяга зад Урал !!!! И когато англичаните спечелиха войната за Англия и направиха смешно "могъщото" Луфтвафе и отказаха Хитлер да прави десант на острова , Сталин ядеше бой от една шепа финландци !! И ако не бяха бомбардировките на англичани и американци ОТ АНГЛИЯ , които разсипаха немската военна промишленост , за да не може да произведе нужните оръжия за Източния фронт , руснаците щяха да спечелят само гробовете си в любимата руска кал !! Щото любимия ти вожд ги пращаше на бой по трима с една пушка , щото той "можел да похарчи повече солдати , отколкото немците патрони " !!!!!! И това нищожество имате наглостта да го обявявате за по-добър от Хитлер ???

    Коментиран от #5

  • 5 фактите говорят друго обаче

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Стига с тия легенди за битката за британия доказано е че в Битката за Франция същата която е капитулирала за две седмици французите са свялили повече немски самолети отколкото "британците" в цялата Битка за Британия в която са участвали полски френски южнояфрикански американски канадски и други пилоти.

    Коментиран от #7, #10, #11

  • 6 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пилот на Ферари":

    Интересно що "производителите" Мерцедес от същата формула си държат завода в Англия , а не в Германия , както и 90 % от останалите отбори , с изключение на италианските , ти да видиш !! И интересно що БМВ "нямали интерес" към формулата , хаха !! Ми щото със другия "производител" Тойота изкараха по над 10 години в нея , без дори да могат да сънуват титла , да не говорим да я доближат !! Както и настоящия Мерцедес получи готов шампионски болид и отбор от не друг , а от Хонда , което и обяснява защо същата сега е на път да го детронира , пак със АНГЛИЙСКИ завод и отбор !! И сега е ред на Ауди и Порше да се поопарят със формулата , ама и те още отначало гледат да се уредят със АНГЛИЙСКИ отбор и завод , хаха !!
  • 7 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "фактите говорят друго обаче":

    Легендите са единствено в празните ви русопитешки кратуни , промити като тикви кратунки !!

    Коментиран от #8

  • 8 факт

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Няма легенди мой Англия е свършена няма как да си немски васял и да просъществуваш

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "факт":

    "Свършената" Англия все още е ДВА ПЪТИ по-голяма икономика от любимата ти Раша , дето според теб не е "васал" , ама всъщност е просто просяк , затова и никой няма нужда от такъв васал !! А колко е свършена Англия можеш да видиш навсякъде , където има прогнози за следващите 40-50 години ! На повечето места и дават да надмине "феодала" Германия , а за Раша няма да ти казвам , че ще си посегнеш !

    Коментиран от #12

  • 10 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "фактите говорят друго обаче":

    Интересно защо големите "успехи" на любимите ти ушанки започнаха СЛЕД отварянето на втори фронт , а преди това си играеха на "героични" обсади , изнесени от горките цивилни руснаци за кефа на дебила Сталин , дето трябваше да го съдят в Нюрнберг ЗАЕДНО със дружките му нацисти !!
  • 11 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "фактите говорят друго обаче":

    И сигурно са легенди как Сталин се молеше на колене на Чърчил и Рузвелт за тоя втори фронт и беше съгласен дори да им прави свир..ки , само да го оттърват !
  • 12 факт

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Тя няма икономика а Германия има икономика в англииското си владение

    Коментиран от #13

  • 13 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "факт":

    Мисля , че вече ти казах , мечтай си , не ми пречиш , хаха !!
  • 14 Дошо

    7 3 Отговор
    Дано четирите нули не вземат Мак Ларън, че ще съсипят хубавата марка.