Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 12:25 3 692 1

LEGO конструктор за възрастни на болид от Ф1 (ВИДЕО)

  • lego-
  • lego technic-
  • болид-
  • формула 1-
  • mclaren-
  • f1

Комплектът на LEGO Technic се фокусира върху McLaren Formula 1

LEGO конструктор за възрастни на болид от Ф1 (ВИДЕО) - 1

LEGO Technic представя нов конструктор, който позволява на потребителите да изградят подробен модел на състезателния автомобил на McLaren от Формула 1. Комплектът от 1432 части е създаден от дизайнери и инженери от LEGO Group и McLaren Racing.

Моделът на McLaren Formula 1 се отличава с движещ се бутален V6 двигател, активно кормилно управление, окачване и диференциал, все отличителни белези на всички комплекти за възрастни LEGO Technic.

LEGO конструктор за възрастни на болид от Ф1 (ВИДЕО)



Сглобеният модел автомобил LEGO McLaren Formula 1 е с размери 13 см височина, 65 см дължина и 27 см широчина. Комплектът включва също: подробни инструкции за изграждане на автомобила.

Предлага се и списание, представящо партньорството между The LEGO Group и McLaren Racing, както и спонсорските стикери, които могат да се видят и на истинските състезателни автомобили на McLaren от Формула 1. Комплектът LEGO McLaren Formula 1 ще бъде пуснат в продажба на 1 март и ще струва $180.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.