29 Ноември, 2021 10:20 3 413 3

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО)

  • carlow-
  • audi-
  • mercedes-
  • bmw-
  • porsche-
  • volkswagen

Audi, Mercedes, BMW, Porsche или Volkswagen?

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО) - 1

В днешния епизод на CarWow, едни срещу други се изправят някои от най-популярните компактни германски модели на пазара. Това включва автомобили като Audi RS3, Mercedes A45 AMG, BMW M2, Porsche Cayman и Volkswagen Golf 8R. Както винаги надпреварата включва старт от място, доускорение от 80км/ч и тест на спирачките.

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО)

Започвайки с Audi-то, то разчита на 2.5-литров бензинов двигател с 400 конски сили и 500 нютон метра. Задвижването е на четирите колела, а трансмията е автоматична със седем предавки.

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО)

Следващият автомобил на чертата е Mercedes A45 AMG със своя 2.0-литров двигател с 420 конски сили и 500 нютон метра. Задвижването отново се предава към четирите колела, а трансмисията е с осем предавки.

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО)

Триото се допълва от BMW M2 Competition s 3.0-литров бензинов двигател с 410 конски сили и 550 нютон метра. Тук задвижването е единствено задно, а трансмисията е със седем предавки.

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО)

Най-големият двигател в надпреварата отива при Porsche-то в изпълнение Cayman GTS. То разчита на 4.0-литров мотор с 400 конски сили и 420 нютон метра. Задвижването също е задно, но трансмисията е механична с шест предавки.

Кой е най-бързият германски компактен модел? (ВИДЕО)

Последен в представянето остава Golf 8 R със своя 2.0-литров мотор с 320 конски сили и 420 нютон метра. Тук и четирите колела са задвижващи, а трансмисията е автоматична със седем предавки. Кой е най-бързият от всички изброени, може да видите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванката

    7 1 Отговор
    4x4 бие от място в случаят Ауди с по -добрата с-мата, докато НМ при доускорение от 60 нагоре БМВ то е победител .Голф губи и при 2 те.Само е по-бюджетен:)
  • 2 Xaxaxa

    6 1 Отговор
    За да е точно всичко, то в съреднованието трябваше да ползват първа серия на бмв, а не втора, както и това порше няма нищо общо с останалите коли на старта
  • 3 PlimP

    0 0 Отговор
    поршето ще ги разкъса , особено на писта