Last news in Fakti

10 Декември, 2021 10:05 22 273 15

Подаръци за истински мъже... и не само

  • подаръци-
  • мъже-
  • екстремни моторни спортове
Подаръци за истински мъже... и не само - 1

Както всяка година по това време и през тази, наближаващите коледни празници предизвикват еуфорична треска за шопинг. На всички ни е известно, че пазаруването през това време е основно с цел набавяне на подаръци за Коледа. Много често залагаме на стандартни решения, в което няма нищо лошо, но ако проявим малко повече фантазия, може и да изненадаме по-приятно получаващите подаръци, особено мъжете.

Основно силният пол е тази част от населението на света, която си пада по по-екстремни изживявания... но не само. Сред дамите също има такива, които обичат да предизвикват себе си с различни "адреналинови" експерименти. Именно това ни провокира да съберем за онези от вас, които биха се радвали на такива преживявания, няколко подаръка, алтернатива на стандартните за Коледа.

Да бъдеш Джеймс Бонд

Подаръци за истински мъже... и не само


Феновете на холивудски екшъни имат възможност да усетят тази тръпката на живо. Това може да се случи на стрелбището, където всеки може изстреля 60 патрона. А за още по смелите има стрелба с различни видове оръжие - гарантирано предизвикателство за всеки един Бонд. За да се насладите на тази активност, безопасно и в контролирана среда, трябва единствено да сте пълнолетен гражданин. Не се изисква разрешително за носене на оръжие. Не забравяйте обаче, че стрелбата като развлечение в никакъв случай не означава, че привържениците ѝ трябва да приемат оръжието като играчка.

Да погледнеш света от високо

Подаръци за истински мъже... и не само


Всеки от нас е летял със самолет, но пътническият въздушен транспорт не предлага екстремно изживяване /или поне обикновено е така/. Съвсем различно е летенето с малки апарати от типа на хеликоптерите. Идеята, която ви предлагаме, е полет с автожир или познат още като жирокоптер - малък летателен апарат, подемната сила при който се създава от свободно въртящ се носещ винт. Удоволствието е неописуемо, а гледките със сигурност си заслужават. Трябва да се пробва, за даразберете какво имаме предвид.

Да бъдеш участник в рали Дакар

Подаръци за истински мъже... и не само


Офроудът е екстремен спорт, който показва на какво са способни съвременните машини с двигатели с вътрешно горене. А изживяването, особено за хората с "бензин в кръвта" е нещото, което ги прави щастливи. Такова щастие може да се изпита най-добре с открито превозно средство от типа ATV. Тази абревиатура се разшифрова, като all-terrain vehicle, а машините наистина могат да преминат през невъзможни места.

Да си главно действащо лице от "Бързи и яростни"

Подаръци за истински мъже... и не само


Този вид екстремно преживяване също за хора с "бензин в кръвта", но е за онези, които си падат по високите скорости и ускорението. Те задължително трябва да изпитат тръпката от това да "възседнат" расов суперкар. У нас това може да се случи с Lotus Elise - един от перфектните автомобили за писта, характеризиращ се с директно управление, атмосферен двигател и ускорение от място до 100 км/ч за под пет секунди.

Да покоряваш върхове

Подаръци за истински мъже... и не само


Любителите на зимните развлечения няма как да не оценят предложението ни за екстремна разходка с моторна шейна. Тези "чудовища" на ски предлагат невероятното изживяване да си първият, който ще разцепи "пудрата". Това са машини, с които покоряваш върхове - реални и собствени.

И накрая да си ТИ

Подаръци за истински мъже... и не само


Независимо от това, кое екстремно преживяване ще изберете, накрая идва ред и на заслужен релакс. А той може да се случи по много приятни начини. От професионална дегустация на уиски и пури, през опитване на най-добрите вина, кафета и различни гурме храни, до отпускащи спа процедури. Защото всеки от нас заслужава подобни изживявания. А те, повярвайте, са далеч по-добрият коледен подарък.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    24 4 Отговор
    КАШОН ВОДКА.....ай стига комерсиални консуматорски лигавщини
  • 2 СамоковскиБрабое

    33 0 Отговор
    Човек една жена да има, тя може да му направи страхотни подаръци без пари.
  • 3 МаКаТа

    4 4 Отговор
    Яки подаръци - всички ми харесват. Чакам обаче някой/я да ми подари един от тях - особено ще съм благодарен на лотуса на писта
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 номад

    13 4 Отговор
    нищо от това не ми допада :( това са детцки неща

    Коментиран от #6, #7

  • 6 На мен

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "номад":

    ми допадат всичките - готини и нестандартни подаръци сте избрали - браво.
  • 7 Професора

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "номад":

    детски ,няма " ц " ,виждаме че си от много грамотната генерация

    Коментиран от #14

  • 8 сайко килър

    6 4 Отговор
    Написано е като за бат Бойко , ако беше на власт !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бангеев

    3 1 Отговор
    Браво Радо, добри подаръци си подбрал - определено мъжки. Дано всеки има по някоя нежна половинка, която да му подари някакво такова удоволствие. Весели празници
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИЯО

    4 0 Отговор
    ... и като се събуди е вече 4,30 сутринат и трябва да ходи първа смяна на работа.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Аман от Професори

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Професора":

    който искат да се напрявят на интересни.Като не можеш да напишеш нещо по-темата влез в друга, а не да правиш ревизия кой как пише.Човека може да е силен в друго, а не в правописа като теб.
  • 15 сергей

    1 0 Отговор
    интересни предложения, допадат ми - ще взема сам да си подаря едно такова - особено с Lotus-а на писта.