24 062

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

 • gift come true-
 • подаръци-
 • коледа-
 • преживявания-
 • адреналин
Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета - 1

Като всяка година по това време и сега настъпва времето на подаръците. Коледните празници наближават, а с това и нуждата да изненадаме приятно близките си хора. Ако се чудите какво да подарите на любимия си човек, искате да e нещо нестандартно, което да разнообрази сивото ежедневие, вижте предложенията за ваучер за подарък - преживяване, които сме избрали за вас. Това са истински подаръци за мъже и за... мъжки момичета, които определено могат да вдигнат адреналина и да оставят у любимия ви човек спомен за уникално преживяване.

Офроуд в компания

Това приключение е за онези, които искат да почувстват адреналина, но все още нямат уменията да седнат зад волана на високопроходим автомобил в пресечена местност. Перфектно приключение за голяма група приятели, които ще имат възможността да усетят тръпката от спорта наречен офроуд, возейки се в специално преработена за целта ГАЗ-ка, възможностите на която определено ще ви изненадат.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

Безмоторно издигане в облаците

Поглеждали ли сте света от 100 метра височина? Ако не сте, то приключението с балон над красивия Пловдив е нещото, което доставя незабравими емоции. Спокойно и релаксиращо издигане или за търсачите на силни усещания екстремно, това преживяване определено си заслужава.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

Моторно издигане в облаците

Ако пък искате да видите красивата ни страна от още по-високо и със значително по-голяма скорост, то полетът със самолет е нещото, което ще ви хареса. При това говорим вие да управлявате самолет, а не да се возите на него. Ще почувствате тръпката от издигането в небето, докато от птичи поглед се наслаждавате на красивата природа над розовата долина в Казанлък. Ще можете дори да поемете управлението с помощта на сертифициран инструктор.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

Шофиране на автобус

За шофьорите от градския транспорт това едва ли е най-подходящия подарък, но за всички останали, особено за онези с приключенски дух, това наистина е интересно и рядко срещано занимание. Още повече, че става дума не за какъв да е, а за класическия американски автобус Blue Bird All American.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

Каубой за един ден

С този ваучер за подарък любимият ви човек ще може да се наслади на езда в красивите български планини и да открие връзката между човека, както и да усети тръпката от първите превозни средства, използвани от човек. Или просто ще се превърне в каубоя за един ден.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

Много конски сили върху шейна

Ако любимите ви хора обичат зимата в планината, но наред с това искате да опитат нещо различно, то моторната шейна е истинско адреналиново зимно приключение, далеч по-силно от преходите в планината или карането на ски. А още повече, че разходката с моторна шейна може да бъде споделена и с любим човек.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичета

И още...

Тези и много други нестандартни подаръци, свързани с преживявания в природата и не само, открихме за вас в платформата за ваучери за подаръци Gift Come True - една малка дигитална Вселена с над 500 различни видове преживявания. Добре е да знаете, че валидността на ваучерите не е никак малка - точно една година. Предлага се възможност и за гифт карта на определена стойност, с която получателят сам да избере свое преживяване. А има и нещо още по-любопитно. Подаръкът не е по ваш вкус? Можете да го замените за друго преживяване в рамките на валидността на ваучера. Ако с този материал сме ви дали насока за нестандартен подарък за Коледа или принципно за подарък, то не пропускайте да разгледате и останалите предложения в платформата.

Нестандартни подаръци за мъже и за... мъжки момичетаСвързани новини

 • Подари (си)... адреналин!
  Подари (си)... адреналин!
  Земя, Въздух, Вода, Огън – според вярванията това са четирите елемента, от които е изградена Вселената. Огледайте се и ще ги откриете навсякъде ...
  11.05.2022
  9 992
  6
 • Подаръци за истински мъже... и не само
  Подаръци за истински мъже... и не само
  Както всяка година по това време и през тази, наближаващите коледни празници предизвикват еуфорична треска за шопинг. На всички ни е известно, че паза ...
  10.12.2021
  21 544
  15