11 Декември, 2021 10:30 4 769 7

Новото Mini залага на изцяло променен дизайн

  • mini-
  • cooper-
  • cooper s

Снимки на Cooper S се появиха в интернет

Преди малко повече от месец, от Mini загатнаха за новото поколение Cooper като показаха снимки на автомобил с камуфлаж, който не изглеждаше много променен в сравнение с настоящия модел. Сега, обаче, в интернет пространството се завъртяха няколко снимки на новият Cooper S, който показва всички новости по визията на малкия хечбек.

Снимките бяха публикувани в Instagram профила на willcoblok и ни показват предницата, задницата, страничната част и дори интериора на новия Cooper. Най-голямата промяна е в задницата, където типичните за Mini светлини са заменени от стопове с изцяло нова форма, свързани с лайстна в черен пиано лак.

Новото Mini залага на изцяло променен дизайн

Предницата остава подобна на тази с която сме свикнали с кръгли светлини с леко променн дизайн и решетка с формата на осмоъгълник.

Новото Mini залага на изцяло променен дизайн

В страничната част откриваме нови форми на калниците, както и дръжки подобни на тези при BMW i4.

Новото Mini залага на изцяло променен дизайн

Интериорът е максимално изчистен с нов волан и огромен кръгъл екран в централната част. Под него се виждат и нови контроли на климатика.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даада

    26 1 Отговор
    да наблегнат повече на качеството, а не на обвивката

    Коментиран от #2

  • 2 Майер Лански

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "даада":

    Ако наблегнат на качеството после гладни ли да стоят?
  • 3 САТЪРА НА ХАНА

    19 2 Отговор
    БМВ ЩЕ СА ПИЧОВЕ АКО ПУСНАТ КОМПЛЕКТИ ЗА СГЛОБЯВАНЕ НА КУПЪРА В КЪЩИ :))
  • 4 гост

    9 5 Отговор
    не знам това с ДВГ как е, но електрическото, което пуснаха миналата година е най-лошата електричка. Разглобиха я и подобно нещо не се среща дори при китайските коли. Това е много срамно, понеже БМВ и3 е чудесна кола, новаторска, интересна, практична, а мини Е, което пускат 10г. по-късно, е пълна стъкмистика и съответно е с неадекватни характеристики. Срамно е.
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    19 0 Отговор
    Мini отдавна не е мини ‼️
  • 6 журналистическа мъка

    6 1 Отговор
    Публикувано "...свързани с лайстна в черен пиано лак.." ех журналистическа мъка. пп. Пиано лак е интериорен лак . Тази лайстна е чиста пластмаса
  • 7 името

    10 0 Отговор
    виждате ли от къде е снимката-китай
    явно там се правят новите купъри