9 Април, 2022 10:30 5 326 3

Toyota Supra изглежда изненадващо добре с предница от BMW M6

  • toyota-
  • supra-
  • bmw-
  • m6

Броня и фарове от германското купе изглеждат изненадващо добре на японската легенда

Toyota Supra изглежда изненадващо добре с предница от BMW M6 - 1

Последното поколение Toyota Supra и BMW Z4 имат тясна връзка, която никоя от двете марки не крие, но в днешната снимка ще ви покажем колаборация между два по-стари модела на две от най-големите автомобилни компании. Снимка от страницата photo.chopshop в Instagram ни показва как би изглеждало четвъртото поколение на Toyota Supra, но с предна част от BMW M6.

Макар и двата модела да са спрени от производство и да нямат нищо общо от гледна точка на архитектура или дизайн, то виртуалната преработка изглежда изненадващо добре или поне в нашите очи.

Публикация, споделена от Henry Andrews (@photo.chopshop)

Издължената предница на Supra-та е получила фарове и калници от M6, както и предна броня със специфичния дизайн за марката. Разбира се, този проект е сътворен с компютърна програма и едва ли някога ще видим такъв в реалния свят, но все пак това не ни пречи да го разгледаме.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганьо

    9 8 Отговор
    Само за джендъри!!!
  • 2 Тираджия

    8 0 Отговор
    Галине спиш още, снощи супа ли сънува? Пълни сте с правописни грешки, четете си тъпните преди да ги публикувате !
  • 3 Тони обича големи вагони

    3 2 Отговор
    Колата изглежда неочаквано добре само ве знам защо дечицата си губят времето да хейтят