Last news in Fakti

3 Май, 2022 18:20 4 938 5

Какво прави Ferrari SF90 в завода на Lamborghini? (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • lamborghini-
  • завод-
  • aventador

Можем ли да видим сътрудничество между двете компании?

Какво прави Ferrari SF90 в завода на Lamborghini? (ВИДЕО) - 1

Видеоклип в канала на Varryx в YouTube набира популряност след като показва как най-върховото Ferrari в гамата на италианската марка излиза от завода на Lamborghini в Сант'Агата Болонезе. Може ли двете компании да работят над общ проект, който да зарадва феновете на две от най-популярните спортни марки в света?

Какво прави Ferrari SF90 в завода на Lamborghini? (ВИДЕО)

За съжаление на всички, отговорът на този въпрос най-вероятно е отрицателен, а червеното „конче“, което е засечено от шпиони във фабриката е тестов прототип.Хибридният суперкар най-вероятно преминава през различни тестове, които да послужат на инженерите на Lamborghini за сравнение с наследника на Aventador, който очакваме да видим скоро.

Какво прави Ferrari SF90 в завода на Lamborghini? (ВИДЕО)

Според информацията, която знаем до момента, новият V12 суперкар ще разчита именно на хибридно задвижване, подобно на това при SF90 Stradale, но вместо 4.0-литров осмак, ще бъде задвижвано от мотор с четири цилиндъра повече. Припомняме, че с помощта на три електромотора, системната мощност на Ferrari-то е точно 1000 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИСИР.БГ

    12 0 Отговор
    "...,но вместо 4.0-литров осмак, ще бъде задвижвано от мотор с три пъти повече цилиндри." А стига бе, я смятай колко прави това. И прочитай преди да публикуваш нещо.
  • 2 Blyatman

    6 0 Отговор
    От кога 8 е три пъти повече от 12 ?
  • 3 gost

    12 0 Отговор
    Ами, ще го разкостят, да видят технологиите които се ползват.
  • 4 светльо

    2 4 Отговор
    Това Ферари и отпред и отзад ми прилича на Корвет

    Коментиран от #5

  • 5 Недей така

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "светльо":

    Корвет никога не може да стане Ферари Това си е чиста обида по марката Нито Ламборгини няма общо То вече е фолксваген