Last news in Fakti

10 Май, 2022 10:31 2 669 1

Последни тестове за новия електрически „джип“ на BMW

  • bmw-
  • ix1-
  • x1-
  • тест

iX1 показа как се справя на сняг и лед

Последни тестове за новия електрически „джип“ на BMW  - 1

След BMW iX3 и BMW iX, сега германската марка се подготвя за премиерата на своя трети електрически модел в класа на кросоувърите. Баварците споделиха кадри от тестовете на покрит с камуфлаж iX1, който изглежда се справя добре с предизвикателствата, които инженерите му отправят в снежна Швеция.

Последни тестове за новия електрически „джип“ на BMW

Новото iX1 е построено на платформата FAAR, която ще открием и при конвенционалния модел с двигател с вътрешно задвижване – Х1. За разлика от по-голямото iX3, компактният електрически кросоувър ще пристига с пето поколение e-Drive, което означава, че при някои от модификациите ще видим и задвижване на четирите колела.

Последни тестове за новия електрически „джип“ на BMW

От BMW не споменават почти нищо относно техническите характеристики на модела. Единственото, което знаем към момента е, че моделът ще предлага максимален пробег от около 440 километра с едно зареждане. Повече информация ще разберем в следващите месеци, когато очакваме и премиерата на електрическия вариант, заедно с plug-in хибрида и конвенционалния модел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    1 0 Отговор
    Чудя се колко телевизора ще има вътре и дали ютията за гладене ще е в базовото оборудване?!?