18 Май, 2022 11:45 3 703 0

Специален пакет за Mercedes AMG GT 63 S E струва колкото Dacia Duster

  • mercedes-
  • amg-
  • gt63 s-
  • gt63 s e performance

F1 Edition Package добавя нов цвят, черни и червени акценти

Специален пакет за Mercedes AMG GT 63 S E струва колкото Dacia Duster - 1

Както вече няколко пъти сме ви споменавали, през тази година Mercedes-AMG празнува своята 55-та годишнина и отбелязва това с различни нови пакети за настоящите модели от гамата си. Пореден такъв пакет бе представен за най-мощния модел в гамата на Mercedes – GT63 S E Performance. Клиентите на марката в Европа ще могат да се възползват от пакета F1 Edition на цена от 23 800 евро или точно колкото цената на чисто нова Dacia Duster Extreme с всички екстри налични от българския конфигуратор.

Все пак, връщайки се на Mercedes, новият F1 Edition пакет добавя ексклузивен сив цвят, преливащ в черно в долната част на купето със специално означение AMG. Червени акценти по броните, дифузьорът и праговете също са отличителни за специалния пакет, заедно с 21-цолови джанти в черен цвят.

Специален пакет за Mercedes AMG GT 63 S E струва колкото Dacia Duster

В пакета са включени още AMG Aerodynamics Package с черен спойлер над багажника, както и по-голям дифузьор на задната броня и по-голям преден сплитер. AMG Night пакетът също присъства с черни гланцови акценти като стъклата, емблемите и накрайниците на ауспуха. Черна е още и предната решетка, а капачката на резервоара е хромирана с надпис AMG.

В интериора можем да открием черни кожени седалки с контрастен червен шев и червени колани, допълнени от карбонови и червени акценти с червена подсветка. Няколко допълнителни табелки и специални стелки завършват промените в интериора. Клиентите ще получат още покривало за колата с логото на F1.

Специален пакет за Mercedes AMG GT 63 S E струва колкото Dacia Duster

Припомняме, че GT63 S E Performance се задвижва от 4.0-литров бензинов осмак, който с помощта на електромотор и 6.1кВч батерия може да достави 843 конски сили и повече от 1400 нютон метра при нужда. Благодарение на тези данни, четиривратото купе ускорява от 0 до 100км/ч в рамките на 2.9 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА