Last news in Fakti

1 Юни, 2022 15:10 3 249 5

BMW M3 CSL само за ценители

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • m3 csl-
  • m4 csl

Ще се решат ли от компанията да направят подобна стъпка?

BMW M3 CSL само за ценители - 1

През 2003 година BMW представи легендарното М3 CSL на базата на М3 Е46, а преди малко повече от седмица, германска компания представи неговия своеобразен наследник с означението M4 CSL. Третият модел в историята на BMW, който носи трибуквеното съкращение ще бъде произведена в тираж от 1000 екземпляра за целия свят и е базирана на двувратото М4 Competition.

За съжаление на феновете на четирите врати и М3, то няма да получи специална версия или поне от BMW не са обявили подобно нещо към момента. Това, обаче, не ни попречи да впрегнем компютърните си умения и да ви покажем как би изглеждал подобен проект, взимайки под внимание всички разлики между М4 CSL и М4.

Новото М3 CSL получава променена предна решетка, допълнителен сплитер в долната част на бронята и фарове със специфични жълтеникави дневни светлини. Праговете и добавката на задната броня също са нови, а джантите в размер от 21 цола отпред и 22 цола отзад са обути в гуми Michelin Pilot Sport Cup 2R.

BMW M3 CSL само за ценители

Под капака на M3 CSL работи 3.0-литров бензинов двигател, познат ни от стандартния модел, но с увеличена мощност от 543 конски сили и максимален въртящ момент от 649 нютон метра. Те са налични между 2750 и 5950 оборота и се предават единствено към задните гуми. Осемстепенната трансмисия е оптимизирана за модела и предлага изцяло механичен режим без автоматична смяна на предавките.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бмв се слави че

    7 7 Отговор
    С едни накладки хвърля 3 двигателя на боклука
  • 2 BMW M3 CSL само за лапни-шарани

    2 8 Отговор
    Заглавието трябва да бъде BMW M3 CSL само за лапни-шарани
  • 3 Това е само за

    1 2 Отговор
    BMW M3 CSL само за самоубийци , така трябва да е рекламата качваш се и 100 м и край .Има кола няма кола
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Джъст Киро дъ Харвард

    1 0 Отговор
    топ колица