14 Юни, 2022 15:59 1 873 3

Новият Tiguan ще бъде на ток

  • vw-
  • volkswagen-
  • tiguan

Маскирани прототипи бяха заснети по време на тестове

Volkswagen вече работи над новото поколение Tiguan, а фотографи заснеха маскирани автомобили по време на тестове в Алпите. Двата тестови Tiguan-а изглеждат идентично с последното поколение, което бе представено през изминалата година с единствена разлика в предната решетка, която е заменена от парче пластмаса.
Разбира се, това няма да е крайния външен вид на модела, но липсата на истинска решетка разкрива, че следващото поколение на популярния кросоувър ще се предлага с изцяло електрическо задвижване. Към момента Volkswagen предлага Tiguan като plug-in хибрид с бензинов двигател с 245 конски сили и предно задвижване. Тази версия може да измине до 50 километра с едно зареждане, само на ток.

Очаква се новият модел да бъде представен най-рано през 2024 година, а през следващата година на пътя да се появят и покрити с камуфлаж модели с истинската визия на кросоувъра. Освен електрическата версия, на пазара вероятно ще се появи и конвенционален модел, вероятно с хибридна технология в повечето си варианти.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема ТеслЪ нема Тиган

    6 2 Отговор
    На никой не му пука Дячия Спринг ги уби
  • 2 Пеуник

    4 2 Отговор
    Като не могат да направят ДВГ, ще слагат китайски елмотори.
  • 3 Няма

    0 1 Отговор
    Начин да не гори и мъничко масло.