Last news in Fakti

23 Август, 2022 09:43 4 653 4

В Украйна се появи уникален Запорожец в стил японски JDM

  • запорожец-
  • заз-
  • jdm
В Украйна се появи уникален Запорожец в стил японски JDM - 1

Много необичаен ЗАЗ беше забелязан на територията на Украйна (по-конкретно в столицата Киев). Става дума за Запорожец 968М, чийто собственик го е превърнал в истински шедьовър на тунинга

За съжаление разполагаме само с една снимка и без много подробности по доработката, но от изображението се виждат разширени колесни арки, преработени лети джанти със силно изнесен борд и с нископрофилни гуми, както и преработено и силно занижено окачване - все доработки, присъщи за японското течение в тунинга JDM.

Всичко това заедно, монтирано на иначе съвсем елементарната ЗАЗ-ка, изглежда много ефектно и уникално. Но, за съжаление, не е известно какво се крие под капака. По-точно под багажника, тъй като Запорожецът, подобно на Porsche 911, има двигател, разположен отзад.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    8 2 Отговор
    На времето когато нямахме избор/заради бсп/бкп/кпсс/ си направих от такава зазка подобие, на бъги, но със вартбургов двигател с подобрен карбуратор, като за "джип" само със задно беше невероятно проходима......
  • 2 Ммммм даааа

    5 8 Отговор
    И кое му е уникалното на този "шедьовър на тунинга"?!? Ламарините на това недоразумение на техниката са криви като войнишка манерка, а че е боядисвано с баданарката изобщо няма нужда да отваряме дума.
    Двигателят на този модел е още по-голяма трагедия от ръбатото му купе и ако собственикът му не е монтирал в "багажника" двигател на Фолксваген Бийтъл, какъвто се присажда без особени мъки, значи нищо не е направил.

    А "журналистът" щеше да се чете по-леко, ако не се опитваше да се прави на оригинален.

    Крайна оценка: 2- за този бълвоч, маскиран като статия за "невероятното" украинско творчество.
  • 3 фффф

    6 2 Отговор
    японски JDM / японското течение в тунинга JDM ??? Авторе, авторе да ти майката
  • 4 японското течение в тунинга JDM.

    2 1 Отговор
    Автора мислех разбира малко от коли!