31 Август, 2022 10:38 9 275 6

Най-новата Skoda дебютира със 7 места и 600 километра пробег

  • skoda-
  • vision 7s-
  • концепт

Vision 7S Concept показва как ще изглеждат бъдещите модели на марката

Най-новата Skoda дебютира със 7 места и 600 километра пробег - 1

След като преди няколко дни от Skoda показаха скица на концепта Vision 7S, сега чехите разкриха напълно смелия дизайн и техническите характеристики на кросоувъра, който ще вдъхнови новите модели на бранда. Vision 7S е първият модел на марката, който носи новия дизайн Tech-Deck Face и се характеризира с голяма предна броня с вертикални отвори в долната част си по-малка предна решетка с Т-образни LED светлини.

Най-новата Skoda дебютира със 7 места и 600 километра пробегskoda-debutira-sas-7-mesta-i-600-kilometra-probeg-2.jpg" />

Подобна е и визията в задната част, където светлините заемат същата форма, а долната част на задната броня разполага със същите отвори. Джантите са в размер от 22 цола, а от Skoda споделят, че това е първия концепт на марката с матов цвят за екстериора. Таванът е със специфична линия, а дръжките на вратите са вградени в купето, заедно с малки камери, вместо огледала, тези три елемента допринасят за по-добрата аеродинамика.

Най-новата Skoda дебютира със 7 места и 600 километра пробег

Интериорът е футуристичен с овален волан, подобен на тези на Citroen от миналия век, като зад него е разположен малък екран с по-важните параметри за шофиране, заедно с по-голям дисплей в средната част на таблото. Седалките са седем на брой, а от Skoda са се постарали да използват максимално много рециклирани материали.

Най-новата Skoda дебютира със 7 места и 600 километра пробег

Концепта е построен на новата платформа MET и се задвижва от голяма 89кВч батерия разположена на пода. От компанията не разкриват каква е мощността и дали задвижването се предава към четирите колела, но пък казват, че концепта може да измине до 600 километра пробег с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шумахер

    11 7 Отговор
    Това от Сони-плейстейшън ли го копираха !!
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 4 Отговор
    Това "ДО 600км" може да е и 320км ‼️
  • 3 КОй

    5 9 Отговор
    Добре изглежда, жалкко че вече поръчах Кодиак....Нищо може за жената.
  • 4 Оффф

    2 2 Отговор
    Как не ги е срам да се хвалят с 600 км пробег, това трябва да е вече стандарт. Да се хвалят като ги направят 1000 и без да се съобразяваш с начина на шофиране.
  • 5 Патурко

    1 5 Отговор
    Тези са като рашанските ватенки! Силни на картинките и слаби на реализацията! Като знаем цената на уж "спортната" им електричка, то тази със седем места ще мине 100000 евро!!! А нееее мерсиии
  • 6 ххх

    0 1 Отговор
    Прилича ми на Дискавъри (особено отзад).