3 Септември, 2022 13:00 3 667 8

Новата „петица“ на BMW разкри повече от дизайна си в шпионски кадри

  • bmw-
  • 5 series-
  • 5er

Колата вероятно ще дебютира в средата на 2023 година

Фотографи на сайта Motor1 за пореден път уловиха новата „петица“ на BMW в шпионски кадри, които разкриват малко повече от дизайна на новия седан. Прави впечатление, че от BMW вече са премахнали част от камуфлажа и показват повече от дизайна на колата. По този начин вече виждаме новите „бъбреци“, които макар да са подобни на тези при сегашното поколение са пораснали малко на размер.

Интересно е, че фаровете ще бъдат подобни на тези при фейслифта на 3 Series, а не разделени на две като тези при новата “седмица“ и Х7. Долната част на предната броня е с по-квадратна форма, но е възможно камуфлажът да прикрива истинските форми на модела. Вероятно там ще има разлики в зависимост от поръчаното изпълнение. Както знаем, 5 Series ще се предлага с двигател с вътрешно горене, хибридна версия и изцяло електрически вариант.

Новата „петица“ на BMW разкри повече от дизайна си в шпионски кадри

Задната част изглежда почти идентична с тази на настоящата 5er, но вероятно при серийния модел ще видим разлика в броните, стоповете и линиите на задния капак. Впечатление правят и дръжките, които вече са вградени във вратите, подобни на тези при моделите от края на миналия век. Това изглежда се превръща в тенденция, която допринася за по-добрата аеродинамика.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джамбаз кире

    24 9 Отговор
    Не,Благодаря ! Германските коли не са това,което бяха....

    Коментиран от #2

  • 2 Пластмаси

    13 8 Отговор

    До коментар #1 от "джамбаз кире":

    Не само немските, а всичко след 2008-2010 нищо не струва, дори дизайна е почти същия.

    Коментиран от #4

  • 3 Ала

    8 3 Отговор
    С тази маскитовъчна окраска не може още да се каже нищо, но поне не са с гиганската грозна решетка като последните им модели. Може би са се усетили пе на хората не им харесва.
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пластмаси":

    Ами те компютрите решават една задача по един и същ начин 😉
    Не само в дизайна . Виж , че почти всички с ДВГ започват от 3×300мл.л❗
    Тези поне още се борят за истински мотори ❗
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Случаен

    9 1 Отговор
    Нов модел на 5 години? Ходи търси части след 15 години...
  • 7 тия ще

    12 1 Отговор
    Си плащат ли наем на ползвателите за нежеланото оборудване в колата, което я прави по-тежка и податлива на грешки в модулите й?
  • 8 Телевизия Бобов дол

    17 5 Отговор
    Гледаш го отвън кола , влизаш вътре бункер - дори смарта е по-широк отвътре . Не благодаря .