Last news in Fakti

21 Септември, 2022 12:08 2 714 3

Най-наточеното Х7 получи 630 конски сили от Alpina

  • bmw-
  • x7-
  • alpina-
  • xb7

XB7 може да ускори до 100км/ч за 4 секунди

Най-наточеното Х7 получи 630 конски сили от Alpina - 1

През април месец тази година, BMW представи фейслифта на най-големия кросоувър в своят гама – Х7. Всъдехода получи нови разделени на две части светлини отпред, както и стопове с нова графика. Заедно с премиерата от BMW, бъдещата дъщерна компания на марката – Alpina показа своя прочит на големия SUV с промени във визията и под капака.

Сега новото ХВ7 бе показано в детайлна галерия, а заедно с нея от Alpina промениха и част от информацията за най-наточената към момента версия на големия „джип“. Доработеното Х7 е базирано на стандартна модификация с 4.4-литров бензинов V8 двигател, който след намесата на тунинг специалистите може да се похвали с мощност от 630 конски сили и максимален въртящ момент от 800 нютон метра. Те са достъпни от 1800 оборота в минута до 5600 оборота в минута и се предават към четирите колела, посредством автоматична трансмисия с осем предавки.

По този начин XB7 ускорява от 0 до 100км/ч за около 4 секунди, докато максималната скорост е ограничена на 290 км/ч. Окачването е въздушно с подобрени характеристики от Alpina. Визията също е различна от тази на стандартното Х7 с добавки на предната и задната броня, както и праговете. Накрайниците на ауспусите също са променени, а стандартно колата пристига с 21-цолови джанти с възможност за ъпгрейд до 23 цола.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кристиян Николов

    2 3 Отговор
    Ммм харесва ми, това ще ми е следващия газач на журналисти. Пай те се, че дигам 200 на черни връх
  • 2 Никси

    3 1 Отговор
    НА КВО ГО НАТОЧИТЕ ТОЛКО ? НА ШМИРГЕЛО ИЛИ НА МАСАТО !!!😃😁🤣😀😄🤣😁😃.
  • 3 4.4

    3 1 Отговор
    Тамън като е най-заострения от всички, по-брЪже ще оди в сервиза. :D