7 Октомври, 2022 10:45 4 071 2

Продава се един от най-редките Nissan-и правени някога

  • italdesign-
  • nissan-
  • gt-r-
  • gt-r50

Колата не е шофирана никога

През 2018 година дизайнерското студио Italdesign показа своята интерпретация на култовия GT-R и чества 50-годишнината си, заедно с тази на японската суперкола. За тази цел от студиото направиха едва 50 броя от GT-R50, всеки от който с цена от над 1 милион евро. Сега в интернет пространството се появи една от колите, която според описанието не е шофирана никога.

Конкретният екземпляр е боядисан в сив Liquid Silver металик, който е опция за 25 хиляди евро, а също така колата е оборудвана и с опционалния хидравличен спойлер, който струва допълнителни 35 хиляди евро. Представителството, което продава колата не споменава каква е цената ѝ, но с оглед на това колко екземпляра от нея са направени в световен мащаб, то вероятно сумата ще бъде по-висока от тази, която първият собственик е платил през 2021 година.

Под променения дизайн се крие оригинален 3.8-литров бензинов V6 с доработки от вътрешното студио Nismo. В тази си конфигурация той генерира 720 конски сили и 780 нютон метра. Те се предават към четирите колела и позволяват ускорение до 100км/ч за под 2.5 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Филибяс

    15 0 Отговор
    Густу и звяра. Уникат