Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 10:00 3 970 5

Най-красивото Peugeot се готви да стане още по-красиво

  • peugeot-
  • 508

Фотошпиони заснеха покрито с камуфлаж 508

Настоящото поколение на Peugeot 508 бе представено през месец февруари 2018 година и логично френската компания вече подготвя фейслифт на определяния от много за най-красив модел на марката. Стилният лифтбек, който се бори с Volkswagen Arteon бе хванат от фотошпиони на AutoExpress по време на тестове в Европа.

Очаквано, флагманът на марката покрива с камуфлаж именно местата на които ще видим най-сериозните промени, като предната броня, фаровете и решетката, както и задницата, където се вижда съвсем малка част от стоповете. Именно те трябва да претърпят най-големи промени, заедно с предните светлини.

Интериорът вероятно ще запази същия дизайн, като ще получи новите емблеми на Peugeot, които ще видим и в екстериора. Промени може да има единствено в дисплеите на колата, които могат да пораснат и да получат нови графики.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    11 7 Отговор
    Ше стане я Франция е родината на дизайна това да не са ви немските грозобойници
  • 2 сектант

    17 5 Отговор
    ако някой иска нещо здраво, удобно и високотехнологично, но не иска да е от изтока, пежо и цитроен са царете в този клас за европа
  • 3 светльо

    5 1 Отговор
    Най-красивото Пежо създавано някога е Пежо Oxia...

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Даниел

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "светльо":

    Да ти такова вкуса