Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 13:48 8 555 20

Екстремна Dacia Duster само за истински фенове (ВИДЕО)

  • dacia-
  • duster-
  • модификация-
  • модифициран-
  • тунинг-
  • офроуд

Дизайнер показа дигиталните си умения върху кросоувъра

Екстремна Dacia Duster само за истински фенове (ВИДЕО) - 1

Dacia Duster е любим модел на хиляди хора в Европа и макар по-голямата част от тях да го предпочитат заради съотношението цена/качество, то има хора като „Сектант“ например, които са истински фенове на всъдехода. Именно за такива е направена и специалната версия на Duster, носеща името Velociduster.

Преработката е дело на дизайнер с прозвището pistonzero в Instagram, който ни показва как може да изглежда кросоувъра с множество модификации, които към момента са само дигитални. Като за начало, Duster-ът е получил изцяло нова рама с модифицирано окачване и по-сериозни амортисьори. Промените по рамата са в унисон с по-големите гуми за офроуд и специалните ултралеки джанти.

Калниците са получили огромни „раздувки“, докато задните врати и багажника са отстранени за сметка на радиатор за охлаждане, предпазна клетка и резервна гума. Над тавана са монтирани допълнителни светлини, а оригиналните фарове на колата са получили нови графики във вътрешната част.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патурко

    15 23 Отговор
    Dacia направи противоположното на автомивка, след като години наред успешно продава противоположното на автомобил. Така ще бъде завършен пълният цикъл на бойно кръщене за Разбирачи - отива г-н разбирача до представителството, взима на лизинг Дачия, бият му печат за полуидиот, след което минава през въпросната автомивка, където му бият печат за завършен идиот и после са връща в представителството да му връчат жълтата книжка, с която ако си е купил дизел може да играе за томбола за рециклирана скоростна кутия, докато официалната версия на представителството е "твоята кутия е добре, ако знаеш другите колко са по-зле", "карай ,не бой се", "ние и да я сменим, тя пак ще е същата", "следващите 3 седмици сме много заети, карай си я така без задна, втора и четвърта". След това г-н Разбирача се прибира вкъщи да покаже на семейството за какво са чакали 5 месеца - най-надежния автомобил на света - евтиното рено от Румъния... Следват бърза разходка до различни аптеки и хосписи и накрая воаяжа приключва с демонстративно паркиране в зелената(да се разбира калната) площ пред панелката, точно където бордюра е най-висок. Но истинския хепиенд идва с регистрацията във форума на Дачовистите от седмия ден, където в раздел Свидетелите на Дъстър качва снимки на съвършения СУВ(понеже във форума много обичат снимки). И тогава Алилуя - има толкова много разбирачи като него, всички му честитят придобивката, хвалят го за "логичния избор" и започват съветите за подобрения, като първия

    Коментиран от #12

  • 2 Патурко

    13 14 Отговор
    И тогава Алилуя - има толкова много разбирачи като него, всички му честитят придобивката, хвалят го за "логичния избор" и започват съветите за подобрения, като първия е от къде да си купи уплътниние за Лада, което да монтира в моторния отсек, защото всичко под предния капак става кафяво за два месеца. Има разбира се съвети и за истински седалки, шумоизолация и др. подобрения за съвършената Дачия, т.е. за пълно щастие. А ве който си купи нещо различно се е набутал!
  • 3 Мен пък

    13 4 Отговор
    Си ме кефи. И понеже съм с жълта книжка не сФащам как на такова каране за 170000 км имам първа трета и задна. И останалите.

    Коментиран от #7

  • 4 Лаврентий Берия

    18 6 Отговор
    Патурко, Патурко... Българската злоба може да се мери само с българската некадърност. Защо? Само "открии" отговора.
  • 5 Факт

    21 7 Отговор
    33 бона за джип на газово с цена 1.14лв/литъра няма по добро от Дачия
  • 6 карчи

    10 5 Отговор
    "Сектант" - а е шегаджия йе, а вие му кълвете на бъзиците хахаха😂😂😂
    Той е последния, който, ще си купи дачия 😁😁😁
    Иначе дизайн-концепта е готин, макар че ако го направи някой трябва да ползва някой тойотски джип за задвижванет, че тия клечици осчици на дачията, и дифернциалчета, колко портокал, ще дадат фира още при потеглянето 🤣

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Голям е,

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "карчи":

    факт! Ама изчезна някъде...

    Коментиран от #9

  • 9 карчи

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Голям е,":

    Дебне на "черния петък" за дачии 🤣🤣🤣... 2 на цената на една 😅

    Коментиран от #19

  • 10 Свидетели на Дъстър

    6 1 Отговор
    Ние го приобщихме към нашата среда сектанта и затова не пише тук.Първо да достигне нирвана и просветление ще се върне и ще ви подготви за прехода към 100% пълен монопол на Дачия на планетата,тоест всяка втора кола да е Дачия
  • 11 Нема оправия и тва е

    16 6 Отговор
    Нашите си тачат VW все едно в България го произвеждат... В Перник е завода. За такива хора голфа винаги ще е легенда, а другото "боклук". Не им дреме на ограничените човечета , че Dacia от доста време доминира VW по продажби в Европа. Те всички други са будали, че си купуват новa Dacia, а не 20 годишен голф от миналия век... Ако си мислят, че за парите и класа си са най-добрите, много се заблуждават

    Коментиран от #15, #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Собственик на вече трети дъстър

    12 4 Отговор
    Айде да почват хейтовете на тинейджъри или разбирачи с 20 плюс годишни бангио които не са се качвали в dacia duster особено последните с по-високо оборудване
    Двигатели които се ползват от mercedes renault и nissan скорости и системи 4 х 4 на рено и nissan. И плащаш една трета от цената на mercedes и nissan.
    Караме си ги и с кеф 😄😉
  • 14 Николай

    4 4 Отговор
    Да вземат да сменят името на бранда, ДАЧИЯ не звучи добре. В Южна Америка същите коли се продават като РЕНО. Да измислят нещо по екзотично поне за такива "Офроуд НАТОЧЕНИ" автомобили.

    Коментиран от #20

  • 15 Николай

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Нема оправия и тва е":

    Доминира трънки, евтина е за това я купуват.
  • 16 Николай

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "Нема оправия и тва е":

    Сред автомобилните производители с най-големи приходи фигурират 23 компании, седем от които са китайски. Volkswagen Group е на осмо място в общото класиране с 295,8 милиарда долара, японската Toyota Group е на 13-та позиция (279,3 милиарда долара), а Stellantis - на 29-а със 176 милиарда долара. Следва германският Mercedes-Benz (38-мо място, $158,3 млрд.) и Ford (53-то място, $136 млрд.). Tesla е на 242-о място с приходи от 53,823 млрд.

    Коментиран от #17

  • 17 Ти спрял ли си

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Николай":

    В Европа доминира Dacia над VW не в цял свят. Ти в кой континент живееш, че ми вадиш статистика за цял свят? А фолкв-агините, да не би да ги купуват щото са скъпи?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "карчи":

    гледах го преди малко редеше се на опашка пред магазин Дет-Маг , сигурно са ги пуснали на промоция, щото в Хиполенд са се били свършили на рафта или стилажа там !!!😁😁😂😀😄😁😃🤣😃😁😂,.
  • 20 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Николай":

    а ти гледа ли клипа с човека дето кара една Тойота за офроуд и под звуците на Модър Токинк прескачаше разни стъпала , бордюри улици и накрая прескочи няколко мадами по едни стълби и се отзова на плажа , що па да не я кръстат и Тойота например !!!.