Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 11:37 11 348 1

Кражба на автомобил чрез една от най-разпространените схеми (ВИДЕО)

  • автомобил-
  • кражба-
  • keyless-
  • безключов достъп-
  • безключово палене

Колата изчезва за секунди

Безключовото палене и безключовият достъп са едни от най-удобните екстри в новите автомобили, които позволяват на собственика да отключи, заключи или запали автомобила си без да изважда ключа му от джоба си. Това се осъществява с помощта на сигнал с определена честота, който ключът излъчва, а автомобилът съответно засича.

Всичко това, както вече споменахме е много удобно, но когато се ползва от собственика и за добри цели. За съжаление, тази технология може да бъде използвана сравнително лесно и за лоши цели, които в повечето случаи са равни на кражба на автомобила. През последните години това е един от най-често срещаните методи, който както може да видите във видеото е изключително бърз.

Кадрите са от охранителни камери на блок в Русия, където крадецът набелязва автомобил и обикаля около апартаментите, за да прихване сигнала, който ключа излъчва. След като успешно улавя сигнала, маскираният крадец просто се приближава до колата, която се отключва и потегля най-спокойно с нея.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофила

    5 3 Отговор
    Това е ежедневие в Русия. Руснаците се изхранват от кражби и измами. Такава е нацията им.