Last news in Fakti

2 Декември, 2022 16:37 7 580 3

За да си купите Toyota, първо трябва да спечелите от лотарията

  • toyota-
  • corolla-
  • gr-
  • япония

Най-специалната Corolla е изключително желана

За да си купите Toyota, първо трябва да спечелите от лотарията - 1

Още с пускането си на пазара, най-горещата Corolla GR бе обект на желание от много от феновете на Toyota, а и не само. Хечбекът е толкова специален в родната си Япония, че желаещите да го закупят, първо трябва да спечелят от лотарията, буквално. По-рано компанията обяви, че от модела ще бъдат направени едва 500 броя, заедно със специална версия GR RZ и още по-специална GR Moziro Edition.

Желаещите да закупят специалните версии в Япония ще трябва да закупят лотариен билет до 18 декември, който да им осигури участие в томбола за покупката на GR Corolla. Ако билетът им се окаже печеливш, то тогава получават шанса да зкаупят спортния хечбек.

Томболата ще бъде изтеглена в началото на януари, а доставките трябва да започнат няколко месеца след това. Под капака на Corolla GR работи 1.6-литров бензинов двигател с мощност от 304 конски сили и максимален въртящ момент от 370 нютон метра, който се предава към четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глюпости

    5 2 Отговор
    Тук има един Големец , който може да извади веднага 5 млн. .... венецуелски боливари
  • 2 Адам Хилтън

    11 38 Отговор
    От лотарията да получиш Субару с емблемата на Тойота? Те в Япония горките наистина са закъсали - там тъй наречените "Кей-карове" са само до 660 кубика. И държавата ги е задължила и всички да са с автоматик. Тия коли са по-лоши от Трабанчетата, защото с автоматик толкова слаб двигател едвам върви по техните пътища, които 70% минават през планински наклони. Това е известно като тактиката на Япония, да откаже народа си от коли - нарочно си правят автомобилите за местният пазар ужасни. Затова горките си мислят че Королата е "луксозна", пък те в Америка където е най-масова я считат за кола за бедните.
  • 3 Уса

    32 8 Отговор
    Тойота Ярис IA e също толкова добра,но я сглобиха само за САЩ.Тойота са най здравите коли имам 3 варианта на Ярис и само сменям маслото