Last news in Fakti

12 Декември, 2022 11:19 1 506 0

Вътрешнозаводски документи потвърждават нова топ модификация на М3

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • m3 cs

Германците ще направят CS версия на четиривратия модел

Вътрешнозаводски документи потвърждават нова топ модификация на М3 - 1

През изминалата седмица ръководител на BMW намекна за появата на нова модификация М4, което ще бъде позиционирано между върховото CSL и стандартното М4 Competition. Сега стана ясно, че освен М4 CS, германците ще пуснат и М3 CS.

Информацията за това бе публикувана в BimmerPost, където един от потребителите сподели вътрешнозаводски документ с три наточени версии на спортния седан. Според този документ, през следващите седмици ще започне производството на три седана с кодовете 61AY, 62AY и 63AY.

Два от тези кодове съответстват на М3 CS за Европа с ляв и десен волан, докато другия код е за американска версия на споменатия седан. Очаква се новата модификация да използва познатия 3.0-литров бензинов двигател, но с повишена мощност, а също така ще видим и промени по окачването.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА