Last news in Fakti

30 Януари, 2023 14:35 1 861 3

Audi няма да последва Mercedes и ще запази имената на „електричките“ си

  • audi-
  • e-tron-
  • mercedes-
  • eq-
  • eqs

E-Tron ще продължи да се използва заедно с ново означение

Audi няма да последва Mercedes и ще запази имената на „електричките“ си - 1

По-рано този месец от Mercedes заявиха, че в близко бъдеще означението EQ за електрическите и хибридните автомобили на марката няма да бъде използвано. От компанията смятат, че това няма да е нужно в изцяло електрическото бъдеще на компанията, когато на практика няма да има разграничаване между електрически и бензинови и дизелови автомобили, поради липсата на вторите.

От Audi, обаче, не смятат така и по-рано днес стана ясно, че името E-Tron ще продължи да бъде използвано в бъдеще. От компанията дори ще добавят ново означение, което ще бъде разкрито скоро, но към момента германците не могат да дадат повече информация за него.

В интернет се появиха догадки, че новото означение може да бъде използвано за водородните модели, но все още това са само слухове, които ще бъдат потвърдени или отречени към края на годината. Към момента Audi използва означенията E-Tron за своите електрически автомобили, както и някои от хибридите си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    6 5 Отговор
    Дачия не следва никого. Тя кове своята съдба успех след успех, за това Дачия Дъстър е само за истински смелите късметлии в живота, които притежават ключа за майсторлъка.

    Коментиран от #3

  • 2 МЪСК 💵

    3 3 Отговор
    Само Дъстър.
    Днес видях един и вече не съм същия.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    ДАЧИЯ е РЕНО а ПОМНИТЕ ли БУЛГАР РЕНО