Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 11:29 1 418 5

Перфектните подаръци за Св. Валентин, ако половинката ви е автомобилен фен

  • идеи-
  • подарък-
  • свети валентин-
  • автомобили-
  • аксесоари

Четири идеи за предстоящия празник

Перфектните подаръци за Св. Валентин, ако половинката ви е автомобилен фен - 1
Снимки: Shutterstock

Ако и вие сте от хората, които решават да купуват подаръците в последния възможен момент, то вероятно тази статия идва в перфектното време за вас, особено, ако половинката ви е фен на автомобилите. В следващите редове ще ви предложим няколко варианта, които биха ви спасили на 14 февруари, ако разбира се заложите на този празник.

Първото ни предложение е умален модел на автомобила на вашата половинка. На пазара се предлагат различни мащаби от различни производители, които могат да зарадват любимия или любимата за празника на влюбените. На някои места се предлагат и услуги за персонализирани модели, които могат да копират изцяло реалния автомобил с идентичен цвят, джанти и дори регистрационния номер. За такъв персонализиран подарък вероятно е твърде късно, но пък е бонус идея за следващ празник.

Козметиката е един от най-често избираните подаръци за дамите, но по същия начин може да изберете и козметика за автомобила. Разбира се, тук не трябва да се спирате на фон дьо тен и спирала, а по-скоро на добър комплект за почистване, вакса за автомобила, гланц за гуми, керамично покритие или друг подобен аксесоар, който приятелят или пък приятелката ви ще хареса. В зависимост от бюджета може да заложите и на ваучер за детайлинг, който напоследък добива все по-голяма популярност.

Дрехите и аксесоарите също са предпочитан подарък и често може да спечелите половинката си с тениска, яке, часовник, портфейл или друг аксесоар с логото на любимата марка. Тук може да бъдете креативни и да развихрите въображението си със снимка на любимия автомобил.

Инструментите също са подарък, който би бил полезен за всеки „автомобилен човек“, независимо дали става въпрос за комплект отвертки, битове или пък компактен OBD скенер. Тук също изборът е голям, но е хубаво да проверите дали човекът на когото подарявате, вече няма подобен или същия инструмент.

Вероятно има и други подаръци, които са подходящи за половинката ви, ако тя е автомобилен фен, но ще разчитаме на вас, за да спасите някой на утрешния празник. В коментарите може да напишете идеите, които ви идват или пък подаръците, които сте получавали през годините.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Механик

    9 1 Отговор
    Ние нямаме празник Св. Валентин.
    България по конституция е република, а официалното вероизповедание е "източно православие".
    Престанете да ни набутвате разни измислени празници.
    Колкото до това да подариш комплект гаечни ключове или прахосмукачака за кола, това е израз на много лош вкус. Да не кажа, пълна селяния.
    п.п.
    Моля, хората живеещи на село, да не се засягат! С думата "селяния" не визирам тях, а целя една съвсем друга група, която при това по принцип живее по градовете, а най-вече в големите градове.
  • 3 Абе

    10 2 Отговор
    Ненаядохте се , това жените. Само подаръци са ви в главите ! Алчни , алчни , алчни! Празник , натрапен от търговци ! И прегърнат от алчните жени. На един гей , който е венчавал мъжете гейове в римската войска. Ама няма проблеми , щом трябва да ни дават подаръци! България празни не ви интересува.
  • 4 Ти си

    5 0 Отговор
    Хайде стига сте ни пробутвали католически светии ....
  • 5 14 сти

    6 0 Отговор
    Утре всеки автомобилен фен с реплика на любимата кола паркирана до простата.