Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 16:14 1 422 1

Mercedes EQE се справи по-добре от EQS на „лосовия тест“ (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • eqe-
  • лосов тест-
  • тест-
  • eqs

Електрическата E-Klasse премина със 74км/ч

Mercedes EQE се справи по-добре от EQS на „лосовия тест“ (ВИДЕО) - 1

Електрическите автомобили в повечето случи имат по-нисък център на тежестта и това се постига благодарение на батериите, които в повечето случаи са монтирани върху пода. Това обикновено помага за подобряването на стабилността и също така подобрява резултатите в така наречения „лосов тест“. Последният автомобил, който бе подложен на него е EQE на Mercedes, който изненада с по-добър резултат от този на своя по-голям брат – EQS.

Според експертите от km77, системата за стабилност на колата се е включила изключително дискретно, за да не намаля скоростта много, а това е помогнало с плавното и натурално преминаване между конусите. Освен това колата е показала по-отзивчиво поведение в сравнение с EQS, което я прави по-лесна за маневриране.

Максималната скорост, която достигна EQE при тестовете е 74км/ч или с 2км/ч повече от върховия електрически модел. Във видеото е използвана модификация 350+ със задно предаване, 292 конски сили и гуми Pirelli PZero MO 255/40 R20.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Интересно какво са очаквали друго , та това било учудващо !! Две коли почти идентични технически , с почти равно междуосие , само дето едната е половин метър ПО-ВИСОКА !! Интересно по-ниската или по-високата ще е по-стабилна ?? Направо голямо чудене е паднало !