Last news in Fakti

24 Март, 2023 10:34 2 791 2

Какво прави пикап на Rivian пред центъра за разработки на Mercedes?

  • rivian-
  • r1t-
  • mercedes-
  • amg-
  • g-klasse-
  • eqg

Пикапът официално не се продава в Германия

Какво прави пикап на Rivian пред центъра за разработки на Mercedes? - 1

Instagram потребител с никнейма Rollende Reporter публикува интересна снимка от центъра за разработки на Mercedes-AMG, където се вижда паркиран пикап Rivian R1T. Електрическото возило все още не се продава официално в Германия, но все пак от компанията някак са успели да се сдобият с него. Червеният номер от своя страна пък показва „специално използване“ на автомобила или номер, който е притежаван от автомобилно представителство.

Най-логичното нещо, което вероятно не е далеч от истината е, че пикапът се използва за сравнителни тестове със следващото поколение G-Klasse, което трябва да се появи през следващите месеци. Припомняме, че през 2021 година германците показаха концепта EQG, който съвсем скоро трябва да се появи в сериен вариант и да ни покаже първата изцяло електрическа G-Klasse.

Все пак е напълно възможно пикапът да няма абсолютно нищо общо с разработката на електрическия всъдеходът и да е собственост на някой, който работи там или пък просто да е даден на Mercedes при по-ранните преговори между двете компании. Преди време Rivian и Mercedes разглеждаха възможност за партньорство, което на по-късен етап бе напълно провалено.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 1 Отговор
    Е как какво, доставили са им пица!
  • 2 Койча

    5 2 Отговор
    Преди останалите крадяха ноухау от Мерцедес , сега Мерцедес крадат от Ривиан и Тесла.
    Какви времена доживяхме само.