Last news in Fakti

27 Март, 2023 09:32 3 266 4

Ново „лице“ и агресивен дизайн за Hyundai Sonata

  • hyundai-
  • sonata-
  • staria

Фейслифтът ще подобри седана в много аспекти

Ново „лице“ и агресивен дизайн за Hyundai Sonata - 1

Hyundai показа обновената Sonata и макар от компанията да описват промените като фейлсифт на модела от 2019 година, то колата всъщност се различава в много отношения от своя предшественик. Първото нещо е предницата, която е получила новия дизайнерски език на корейците с LED ивица по продължението на капака и основни светлини под нея.

Ново „лице“ и агресивен дизайн за Hyundai Sonata

Дизайнът е агресивен с големи отвори за въздух и остри линии, особено при N-Line модификацията. Задницата също е получила изцяло нов облик с подобни решения. Светлините се простират по цялото продължение на багажника, който също е с нова форма. В долната част на бронята откриваме и дифузьор, чиято форма също варира в зависимост от модификацията.

Ново „лице“ и агресивен дизайн за Hyundai Sonata

Интериорът е станал по-технологичен с добавянето на два дисплея с диагонал от по 12.3 инча в панорамен извит панел. Таблото е опростено, а в средата са разположени нови контроли на климатика. Нов е и превключвателят на скоростите, който вече е монтиран на кормилната колона. Все още не се знае нищо за двигателите, но се очаква там също да има промени и възможност за избор на 4х4 задвижване.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 външно

    8 7 Отговор
    лови окото, технически едва ли ще е толкова добре
  • 2 патето Яки

    0 12 Отговор
    прекалено ръбеста
  • 3 ...

    5 1 Отговор
    този път по-бива, текущата е ужас
  • 4 Гост

    5 0 Отговор
    Иииии, 1.6 атмосферен охлюв! Бацеее, аре моля те!