Last news in Fakti

4 Май, 2023 10:31 2 621 3

Запознайте се с новото Peugeot 2008

  • peugeot-
  • 2008-
  • e-2008-
  • 308

Кросоувърът дебютира с повече мощност и по-голям пробег

Запознайте се с новото Peugeot 2008  - 1

Следвайки примера на флагмана Peugeot 508, най-малкият кросоувър на французите също бе обновен, получавайки нова идентичност, както и изцяло ново задвижване за електрическия модел. По този начин E-2008 вече може да измине повече километри с едно зареждане и да предостави повече мощност. Задвижването ни е познато от обновеното E-208 и новото E-308.

Под обвивката на компактния кросоувър се крие електромотор с мощност от 156 конски сили или с 15% по-мощен от преди, както и нова батерия с капацитет от 54кВтч, спрямо предишните 50кВтч. Това позволява увеличаване на пробега от 345 до 406 километра с едно зареждане според комбинирания стандарт WLTP. През 2024 година ще се появи още един нов двигател с хибридна конфигурация и 136 конски сили. Останалите двигатели остават познатите 1.2-литров бензин със 100 или 130 конски сили, както и 1.5-литровият дизел със 130 конски сили.

Запознайте се с новото Peugeot 2008

По отношение на визията, може да познаете обновеното Peugeot 2008 по по-стилната предна част, включваща нова решетка, нови светлини с LED технология, както и нови дневни светлини. Предната броня също е с обновени въздуховоди. В задната част също откриваме нови светлини, които завършват промените отвън. Налични са също така няколко различни дизайна за джантите, както и нов сив цвят, който виждате на снимките.

Запознайте се с новото Peugeot 2008

По отношение на интериора, там промените са минимални, като вече всички нива на оборудване получават 10-инчов екран за инфотеймънт системата за разлика от 8-инчовия при базовите нива на модела преди фейслифта. При по-високите нива на оборудване получавате още 10-инчов дигитален километраж, а опционално е наличен и такъв с 3D ефект. Версиите с механична трансмисия могат да се похвалят и с нова топка на скоростите.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    9 5 Отговор
    един модерен автомобил за успели млади хора
  • 2 някойситам

    9 5 Отговор
    малко кола за много пари...
  • 3 тури

    1 3 Отговор
    Пълно дърво.С моя Гоуф тройка ще го размаЖА и ще ми глед само аспуха.Може да мине отпред само ако му позволя