Last news in Fakti

9 Юни, 2023 15:49 2 250 6

Truck Expo 2023 със специална оферта за всички посетители

  • truck expo-
  • truck expo 2023-
  • камиони

Демонстрации на електрически камиони и автономни системи в автомобилите в Деня на отворени врати на TRUCK EXPO 2023 

Truck Expo 2023 със специална оферта за всички посетители  - 1

Вече стана традиция последният ден на TRUCK EXPO – събота, да бъде обявен за Ден на отворени врати в панаира в Пловдив. Тази година утрешният 10-ти юни отново ще бъде с вход свободен за широката публика.

Демонстрации на електрически камиони и автономни системи в автомобилите очакват посетителите на откритите площи на територията на Международния панаир и обещават вълнуващи моменти както за професионалистите, така и за семейства и фенове на тежките машини.

Автомобилната индустрия е вложила близо 100 млрд. долара само през последните две години в разработването на технологии за електрическата, автономната и споделената мобилност. Новите камиони и автобуси, ремаркета и полуремаркета са истинска лаборатория за иновации, свързани селектрифицирането, свързаността и технологиите за автономно управление. Производителите отдавна се готвят за тази среща с публиката и с нетърпение очакват да покажат постиженията си във всички сфери на индустрията за превоз на пътници и товари.

„Тази година искахме да предложим нов и различен начин за представяне на иновациите в транспорта, защото превозните средства с инвестиционно предназначение са флагман на високите технологии и оборудване в автомобилите, казват от Асоциацията на автомобилните производители, организатор на изложението. По думите им TRUCK EXPO 2023 ще предизвика интерес и ще приобщи към себе си дори хора, които нямат никаква връзка с камионите, но се интересуват от развитието на технологиите и новите концепции за мобилност. И изложението наистина има какво да покаже на малки и на големи.

Модели и технологии, които виждаме за първи път в България

VOLVO TRUCKS представя на изложението изцяло електрическия тежкотоварен камион Volvo FH Electric. Това е камионът, който влезе в надпреварата за ефективно и екологично шофиране на камиони на Volvo Trucks. Влекачът е оборудван с иновативен модел бордово полуремарке Schmitz EcoFlex с аеродинамична задна част, която редуцира завихрянето и осигурява допълнителна икономия и намлени въглеродни емисии.

DAF показва част от новата си гама тежкотоварни Construction автомобили, проектирани за работа в тежки условия. Иновативни кабини, оптимизирана силова линия, off – road пакет и много други полезни функции изненадаха професионалистите, а за масовата публика ще са истинска атракция.

MAN също вече разполага с 360-градусово виждане през система с камери, вместо конвенционалната система с огледала за следене на пространството около автомобила. На TRUCK EXPO 2023 бе и премиерата за България на последното поколение силово предаване на MAN Truck, което дава още по-добра горивна икономичност.

RENAULT TRUCKS впечатлява публиката на изложението със своя E-Tech Master - 100% електрически лекотоварен автомобил до 3.5 тона, предназначен за градска дистрибуция.

TOYOTA Prоace Family дебютира за българският пазар с пълна гама модели с напълно електрическо задвижване. Toyota Proace City VAN, Proace City VERSO, Proace VAN и Proace VERSO включват разнообразие от функции, гъвкавост и удобства при шофиране, а пробегът е до 230 км. при батерия 50 Kw и до 330 км. с батерия 75 Kw.

За първи път на TRUCK EXPO 2023 участва германският производител CENNTRO, с разнообразна гама електрически автомобили за различни приложения.

Не пропускайте да разгледате иновациите в областта на автоматизираните технологии и подобрените системи за безопасност във флагманът на за международен транспорт на DAF XG+ 530 FT, автомобилите от различни класове на щанда на MERCEDES BENZ, новото поколение автобуси SETRA 515 HD, лекотоварният FUSO Canter и много, много други експонати на щандовете на всички автомобилни производители.

За всички посетители в съботни ден изложителите на TRUCK EXPO 2023 са подготвили вълнуваща среща с технологиите на бъдещето, ексклузивни събития, игри, забавления и много изненади.

Работно време за посетители:

10 юни - от 10:00 до 16:00 часа

-------------

Вход свободен


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    3 0 Отговор
    Даф правят страхотни къмиони
  • 2 Селянин

    2 1 Отговор
    Смятай. Значи няма никой и ще пуснат учениците, че да оправдаят наемите пред участниците.

    Коментиран от #4

  • 3 да бе

    1 1 Отговор
    ходих, но се оказа, че тази година нямало тест драйв ... и какво точно показвате и доказвате?

    Коментиран от #5

  • 4 Гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Селянин":

    точно учениците няма да оправдаят високите наеми пред участниците и не подобен род посетители са целта им…
  • 5 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "да бе":

    На 10юни , тоест в Събота , не четеш ли по горе ? !!!.
  • 6 Никси

    1 0 Отговор
    като цяло хубаво беше днес , нова техника се нагледах , защо не се сети някой да качи клип от Панаира в ютуб канала , така ще го изгледат доста хора дето не са присъствали !!!!.