Last news in Fakti

3 Юли, 2023 19:14 2 787 11

Продават бившия Lincoln на Бекъм на цената на чисто нов Golf

  • lincoln-
  • navigator-
  • бекъм-

Колата е произведена през 1990-та

Продават бившия Lincoln на Бекъм на цената на чисто нов Golf - 1

Черен Lincoln Navigator от края на миналия век си търси нов собственик в британска платформа за продажба на автомобили. Колата под въпрос има интересна история и по-скоро интересен първи собственик, тъй като е купувана чисто нова от Дейвид Бекъм при престоя му в Манчестър Юнайтед.

Колата е прекарала две години при популярния футболист, а след това е продадена на настоящия ѝ собственик. Бекъм разказва за Navigator-а в автобиографията си, като споменава, че я използва главно за обикаляне по магазините. Изглежда това е било често занимание, тъй като за двугодишния период колата е изминала 22 хиляди мили или около 35 хиляди километра.

Към момента километража сочи малко над два пъти повече или около 71 хиляди километра. Собственикът оценява като добро състоянието на колата, като през 2020--та година е преминала основно реновиране. Към момента търгът за колата е достигнал 21 хиляди паунда или около 48 хиляди лева, което е подобно на цената на чисто нов Golf.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    14 2 Отговор
    Фънки имаше същия варел преди години и ми е споменавал за разход над 30/100 в града а двигателя ако не греша беше 7.2 V8.

    Коментиран от #2

  • 2 Мънки

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Запознат":

    Тоя варел е вечен за разлика от 1.4 три цилиндъра

    Коментиран от #3

  • 3 Ако щеш вярвай

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мънки":

    Имам ФВ Голф 4 1.9ТDI 110кс. като в момента е на 24г.Купих го през 2008-а на 337000 италиански километра а сега брояча показва ок.612000.Единствения сериозен ремонт беше смяна на кормилната рейка защото протече и имаше големи луфтове но двигателя подължава да работи равномерно като разхода на масло е под 1л между смените.Скоро усетих,че съединителя приплъзва и смяната му ще бъде втория по-съществен ремонт но следите от астрономическия пробег на тази кола са единствена по волана и страничната опора на шофьорската седалка.

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 4 Мънки

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ако щеш вярвай":

    Може ама с твоя немски баклюк една щайга домати не можеш да прекараш а с това от снимката можещ да теглиш самосвал и пак нищо няма да му стане
  • 5 изяждане

    3 11 Отговор
    друго си е руското железо - масквич-ич, лада, газ-маз - или новите северно корейски истребители.само възраждани!
  • 6 Субар

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ако щеш вярвай":

    Не се впрягай!
    Става въпрос за НОВ голф, който няма да изкара и 1/3 от километрите на твоя.
    Карай си колата с кеф и със здраве!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Никси

    3 0 Отговор
    Линкън Навигатор , Фънки каза че може да сивози в багажника неговия Смарт (Колата Футьол )я кръстил!!!.