Last news in Fakti

25 Август, 2023 15:09 3 349 4

BMW представи удължено X5 с 2.0-литров двигател

  • bmw-
  • x5-
  • x5 li-
  • дълга база

Специалната версия е налична само в Китай

BMW представи удължено X5 с 2.0-литров двигател - 1

BMW представи обновеното X5 в началото на февруари месец тази година, а малко по-късно дебютира и най-наточената версия с означение M. Сега германците показаха една по-специална версия носеща името X5 Li, която се отличава с по-дълго междуосие, което вероятно се сещате е запазено само за Китай. Тази версия няма да се продава в Европа, подобно и на другите подобни модификации на BMW.

В сравнение със стандартната X5-ца, китайската версия се отличава с 30мм по-дълго междуосие, което е съсредоточено основно в задната част, за да предостави повече пространство за пътниците на втория ред седалки. Външно може да познаете колата по удължените задни врати и емблемата Li на задния капак.

Моделът ще се предлага с два варианта на задвижване, 2.0-литров бензинов двигател с мощност от 258 конски сили, който ускорява кросоувъра до 100км/ч в рамките на 7.2 секунди. Наличен е и 3.0-литров двигател, който генерира 380 конски сили и спринтира до 100км/ч в рамките на 5.5 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И.а

    5 1 Отговор
    Явно Скоро 1.4 три турбо с 330 коня. Пробег до 200 хиляди.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.