Last news in Fakti

23 Ноември, 2013 09:30 54 560 12

Продава се всъдеход с размери на КАМАЗ

  • медведь-
  • всъдеход-
  • газ-
  • камаз

 

В украински сайт за продажба на автомобили се натъкнахме на един особено атрактивен екземпляр. Става дума за огромен самоделен всъдеход, направен на базата на... всъщност никой, освен собственика не знае на каква база е направен. Името на това "чудовище" е Медведь, а габаритите му са сравними с тези на КАМАЗ.
 
В обисанието на обявата се казва, че Медведь разполага с 3.1-литров дизелов двигател и е произведен през 2009 година. Цената му е $11 000. Всъдеходът преодолява наклони до 40 градуса, а специалните гуми, предназначени са блатисти местности, оказват налягане от 190 г/см2. Полезният товар достига 3 500 кг, а самият всъдеход тежи 4.2 тона.
 
В ходовата част на Медведь са използвани усилени мостове от ГАЗ 66. По непотвърдена информация средният разход на гориво на украинското чудо надвишава 30 литра на 100 километра пробег. Въпреки всичко това визията и най-вече габаритите са впечатляващи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comment

    1 5 Отговор
    Ега ти уродината въпиюща!
  • 2 Бхд БхД

    3 1 Отговор
    Само да не е 3.1 на Jeep ,че тоя ВМ двг
  • 3 Николай Николов

    0 3 Отговор
    Това ми прилича на колата на батман преди американците да го поизваят малко.Батмобила :Д:Д:Д
  • 4 Ото Скорцени

    3 5 Отговор
    То моторът Ванчети и Мартели се конструиран за трактор но италианците го слагат на Алфа, американците на jeep и на Опел. Характерно за него е, че всеки цилиндър има отделна глава и гарнитура и почти винаги има някоя глава спукана.

    Коментиран от #6, #8

  • 5 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 6 toly spiri

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ото Скорцени":

    това не е ифа за да пука глави
  • 7 toly spiri

    2 0 Отговор
    много яко бих го покарал с кеф
  • 8 Бате Цецо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ото Скорцени":

    За Jeep и Опел Монтерей съм съгласен, но на коя Алфа си го виждал този двигател?

    Коментиран от #10

  • 9 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    С тази машина, дали ще има някой смелост да те засече!? Или да ти свири, че караш бавно, направо го настъпваш и продължаваш, все едно си настъпил дупка
  • 10 Ото Скорцени

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бате Цецо":

    Слагат VM двигател и на Опел Фронтера и на Алфа 164. И Крайслер го монтираха на Вояжър до 99год. От 2000г. мисля, че слагат мотор на Мерцедес. И на Чероки се монтира, разбира се. Половината Черокита в БГ са с това недоразумение под капака. Този мотор освен, че е адски капризен, прегрява много лесно и пука глави като за световно. Главите направо са консуматив. Трябва винаги да имаш под ръка една две в багажника.

    Коментиран от #11

  • 11 Киро Стоев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ото Скорцени":

    Недоразумение си ти. Като се почне от името ти и се стигне до глупостите които драскаш.

    VM е един от най-големите производители на дизелови двигатели в света, а негови агрегати се слагат в много модели.

    Mercedes-Benz, Toyota, Iveco, Opel, Ford, Hyundai, Gaz, Uaz, Range Rover, Alfa Romeo, Fiat, Cadillac, Kia, Chevrolet, Lancia, Лондонски Такси автомобили, Vauxhall,

    http://www.chryslerclubs.com/bg/1540/chrysler-fiat-planira-da-pridobie-izcialo-vm-motori/

    Лидери в областта. Технологични, икономични и издръжливи. Ако имаха проблем нямаше да ги ползват толкова много марки + обърни внимание - и Лондонските таксита!

    Това че си технически неграмотен и купуваш "нов внос" изхвърлени коли от моргите в Италия си е твой проблем, а не на двигателя


    Коментиран от #12

  • 12 Ото Скорцени

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Киро Стоев":

    Не чети рекламите в нета ами вземи си купи си едно Чероки или една Фронтера с такова недоразумение под предния капак и после ела пиши във форума. Само няма да псуваш много, че модераторът ще вземе да те банне. Иначе си прав, че има доста ровъри в БГ с такива мотори а и италианците преди 2000 год ги слагаха поголовно на боклуците си.