Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 17:06 2 410 6

Вече може да си купите брониран DS7 като на Макрон

  • ds7-
  • макрон-
  • ds 7 elysee-
  • брониран

Модификацията Vauban пристига със защита срещу стрелба

Вече може да си купите брониран DS7 като на Макрон - 1

DS Automobiles, които стоят зад бронирания DS 7 Elysee за президента на Франция, представиха лимитирания DS 7 Vauban. Той е базиран на DS 7 E-Tense 4×4 300 plug-in хибрид, като добавя цялото необходимо оборудване и функции за осигуряване на максимална защита на своите пътници.

DS 7 Vauban е кръстен на маркиз Себастиан Льо Престр дьо Вобан, френски военен инженер, живял в края на XVII век и известен с това, че е поставил нови стандарти на фортификационните съоръжения. Бронираната версия на френския SUV е резултат от сътрудничеството между WELP Group и DS Automobiles, след "ентусиазирания отговор" на публиката на DS 7 Elysee на Еманюел Макрон. За разлика от президентския SUV, който може да се похвали с 20 см по-дълго междуосие, Vauban обаче запазва габаритите на стандартния модел.

DS 7 Vauban получава ново предпазното стъкло и арамидни влакна в уязвимите зони. Въпреки че този материал е лек, той е устойчив на удари и топлина, което води до ниво на защита VPAM 4. Собствениците могат допълнително да повишат нивата на безопасност, като добавят по избор пожарогасители, вентилация със затворен кръг, сирена и др.

Няма промени в хибридния задвижващ агрегат, който има същата комбинирана мощност от 296 к.с. и въртящ момент от 520 нютон метра от 1,6-литров бензинов двигател с турбокомпресор, два електрически мотора и батерия с капацитет 13,2 кВтч. Данните за производителността и пробега не са обявени, но те вероятно са повлияни от допълнителното тегло на бронирания SUV.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАКРОН

    15 2 Отговор
    Комплект с баба ли идва ?
  • 2 БайБоцимир

    14 1 Отговор
    Колко тежи, 4-5 тона? И двигател 1.6? Като угасне батерията, това двигателче ще се поизмъчи. Недай боже да ти се наложи да се измъкваш бързо от ситуация и да трябва да разчиташ само на такъв мотор.

    Коментиран от #5

  • 3 мани беги

    7 0 Отговор
    го купим с кфо?
  • 4 УдоМача

    3 0 Отговор
    Много хубаво, само мъиняйте тия хибридни изгъзици, сложете нормален бензинов двигател и това е колата!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 123456

    2 0 Отговор
    бронирано DS - отпред го теглят 6 коня , истински