Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 16:22 1 902 0

Това ли е най-лошата реплика на Lamborghini в света?

  • lamborghini-
  • реплика-
  • huracan

Под обвивката се крие Honda Civic

Това ли е най-лошата реплика на Lamborghini в света? - 1

През годините сме ви показвали различни реплики на автомобили, някои от тях сполучливи, други не толкова. Тази днес, определено е от втория тип, като дори може да грабне приза за най-лоша реплика, но това ще го оставим на вас.Това, което виждате, е Civic, който е украсен с множество части, вдъхновени от Lamborghini, за да изпъкне. Въз основа на формата на покрива изглежда, че това е модел от осмо поколение.

Приликата с Lamborghini се вижда най-ясно от предната част, където стандартната предница на автомобила е напълно променена и заменена с поръчкова броня с масивни триъгълни въздухозаборници. Има също така широка решетка, завършена в черно, бял преден сплитер и фарове с форма, подобна на тази на Huracan. Долната част на капака също е променена, за да изглежда малко по-агресивна.

Нищо в страничните части на Honda не крещи Lamborghini, но влиянието на италианската марка е видимо отзад. Най-забележителният елемент е червената лента, поставена върху прозрачните задни светлини във формата на странично Y, имитираща светлинните подписи, които множество модели на Lamborghini са имали през годините. Допълнително към агресията на автомобила допринасят масивното задно крило, смелият нов дифузьор и преместените ауспухови тръби.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА