Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 21:20 1 951 3

Това е Lucid Gravity - първият кросоувър на марката

  • lucid-
  • gravity-
  • air

Компанията все още не разкрива всички характеристики

Lucid най-накрая свали покривалото на второто попълнение в своята гама - изцяло електрическия SUV Gravity с три реда седалки, който се присъединява към добре познатия Air. Автомобилният производител уверява, че Gravity ще осигури достатъчно място, пробег до 708 км, ще предложи луксозно изживяване при шофиране и ще се предлага с цена, под 80 000 долара.

"SUV моделът Gravity представлява значителен скок напред за водещите в света технологии и дизайн на Lucid", казва Питър Роулинсън, главен изпълнителен директор на Lucid. "Клиентите ще намерят безпрецедентна комбинация от пространство и маневреност, лукс и гъвкавост, всички безпроблемно интегрирани в един забележителен автомобил с шофьорско изживяване и обхват на истински Lucid."

Някои подробности, като например мощността и въртящия момент, все още не са разкрити, но Lucid твърди, че Gravity отбелязва въвеждането на следващото поколение електрически двигатели. Те ще са в състояние да ускорят кросоувъра до 60 мили/ч (96 км/ч) само за 3,5 секунди. Освен това ще му позволят да тегли до 2 722 кг и да превозва 680 кг товари.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    5 0 Отговор
    Интересно.Какъв е капаситета на батерията би било добре да се разбере
  • 2 до 1ви

    2 0 Отговор
    114 кВ, същата като на Еър
  • 3 Юлиус

    0 0 Отговор
    Да, дават я 115 квт/ч!