5 Януари, 2014 12:34 3 341 9

Франция посрещна 2014-а с палежи на коли

  • палеж-
  • нова година-
  • франция

В нощта на 31 декември срещу 1 януари във Франция са били подпалени над хиляда автомобила. "Подобни вандалски оргии започват да се превръщат в традиция редом с шампанското и стридите", коментира изданието NST.

Най-много инциденти са регистрирани в Сент Етиен, където в новогодишната нощ са изгорели 80 коли. Въпреки това френският министър на вътрешните работи Мануел Валс успокоява, че палежите са намалели с 10% в сравнение с миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    2 1 Отговор
    Този вандализъм показва, че нещата във Франция не вървят добре. Моделът бедни и богати почва да се изчерпва. Ако богатите не си развържат портфейлите може да стане и революция.

    Коментиран от #2

  • 2 Mercedes-Benz

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "galaxy":

    Не са бедни и богати, просто има прекалено много мангали и африкански подчовеци! Имаме нужда от Адолф!

    Коментиран от #5

  • 3 brake point

    4 1 Отговор
    Този вандализъм показва тотално сгрешената политика измислена от французите между другото за права на човека.
    С две думи напълниха се със всевъзможна измет най вече от северна Африка която се размножава за да точи социалната система.После тези деца не искат да учат а паразитират на свой ред и си мислят че всичко им се полага защото били родени във Франция.
    Преди години имаше инцидент.Полицията преследва двама такива след кражба и те се скриват в трафопост при което ги убива тока.После имаше две седмици палене и трошене защото горките крадци не трябвало да бъдат преследвани.
    CNN като акули надушили кръв с удоволствие отразяваха тези събития.
    Още повече се настървиха когато някакви арабели в Германия се опитаха да правят същото.Но германците веднага пратиха когото трябва и след като добре обработиха арабелите на другия ден нямаше и помен от безредици.
    Така че това е подхода към такива "хора".
  • 4 Mercedes-Benz

    2 2 Отговор
    Фюрера си знаеше работата! Верния път е само национал-социализма!
  • 5 Коломан Дремджийски

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Mercedes-Benz":

    Ако ти-Mercedes-Benz имаш нужда от Адолф-заминавай при него-веднага!
  • 6 galaxy

    3 0 Отговор
    Палежа на повече от 1000 автомобила за една нощ е огромно престъпление. Маса пари са изгоряли за една нощ. Това е разсипия. И на колко невинни собственици на автомобили са създали проблеми.Би трябвало виновните да си платят, но те едва ли имат толкова пари. Трябва да ги заключат и да бачкат докато ги изплатят.
  • 7 brake point

    4 0 Отговор
    Разсипия е но иди обяснявай на такива животни че не трябва да се правят такива неща.Това е следващия голям проблем стоящ пред цивилизованите общества.Доктрината за права на човека работи при разумни същества.Когато някой двукрак примат е приет за човек тази система не работи.В България същото се случва с някои общност за които всички се досещаме.Ранни женитби на деца,пълно неспазване на каквито и да е закони и норми.В един момент ще достигнат бройка която ще започне наистина да пречи на останалата част от нацията.Тогава ще спрат да действат"правата на човека" и ще започнат да действат правилата на Дивия Запад.По бързия и по точния има право.Тогава разни мазни брюкселски бюрократчета ще се чудят къде точно са сгрешили в политиката си.А всичко това все още може да бъде избегнато..... но няма много време за мислене.

    Коментиран от #9

  • 8 Джон Браунинг

    3 1 Отговор
    Застрахователна война :D
  • 9 Борис Георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "brake point":

    Наистина е така ! За съжаление има една организация Human Rights Watch която следи и си пъха носа на всякъде и именно заради това западните правителства изнемогват в борбата срещу чов*коподобните от Африка и източна Европа. Аз работя с такава измет и знам че единствения начин да ги накараш да спазват някакви правила е правилото на "моркова и тоягата". Лошото е че дори и да спазват правилата в момента в който се приберат в къщи ДИВАШКОТО взема превез.Следователно тяхните деца стават същите дивац* и колелото отново се завърта.За мен най доброто решение е да се направи висока стена около Европа ,така както Израел направиха с мазнит* араби и тогава никой да не може да препари.Нациите след време ще станат "КАФЕВИ" именно заради цветноко*и които лазят в Европа.
    Сложих звездички за да не ми изтрият поста .