Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 17:15 1 477 6

Volkswagen може да възроди Scirocco

  • vw-
  • scirocco-
  • golf-
  • corado

Спортното купе вероятно ще бъде на ток

Volkswagen може да възроди Scirocco - 1

Съобщенията за намеренията на VW да възстанови производството на Scirocco, макар и в електрически вариант се появяваха няколко пъти през последните години, но сега изглеждат още по-вероятни. Ако бъде реализиран, предвиденият Scirocco е готов да използва известните инженерни умения на Volkswagen и най-съвременните технологии, като потенциално ще включва два електрически двигателя и платформа, произхождаща от Porsche, за да осигури вълнуващи характеристики и управление.

Потенциалното използване на архитектурата PPE, разработена съвместно от Audi и Porsche, подчертава сътрудничеството на Volkswagen в рамките на по-широката екосистема на Volkswagen Group, като се използват споделени платформи и технологии за постигане на максимална ефективност и производителност. Възприемането на модифицирана версия на платформата PPE за Scirocco обещава да придаде на автомобила динамика на шофиране и усъвършенстван електрически силов агрегат, което съответства на ангажимента на Volkswagen да предлага завладяващи и динамични електрически автомобили.

Перспективата четвъртото поколение Scirocco да се отклони от платформата на Golf бележи значително отклонение от традицията. С приемането на самостоятелна платформа новото Scirocco има потенциала да изведе своя идентичност и да се хареса на по-широка аудитория, търсеща съчетание от производителност, стил и устойчивост.

Според слуховете включването на четириместен салон подчертава ангажимента на Volkswagen към практичност, без да се прави компромис със спортната естетика, като се гарантира, че новото Scirocco ще остане удобно за ежедневна употреба.

В обобщение, съобщеното от Volkswagen възраждане на Scirocco като електрически спортен автомобил представлява смела стъпка към преосмисляне на една обичана класика за електрифицираната ера, като подчертава ангажимента на Volkswagen за иновации, производителност и устойчивост в бъдещата си продуктова гама. Ако бъде одобрено, четвъртото поколение Scirocco има потенциала да предефинира очакванията в сегмента на електрическите спортни автомобили, предлагайки завладяваща комбинация от производителност, стил и практичност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    12 0 Отговор
    Най красивият автомобил на ВАГ! Уви ще го засерат с батерии!
  • 2 Алфа Сектант🤠

    6 0 Отговор
    Само широки колички и тесни женички с къси полички 🙃😌🙃
  • 3 Опааа

    11 0 Отговор
    Какво ще възродят бе Ганев мисиркооо! На ток ще е! Тролей.
  • 4 само да попитам

    3 0 Отговор
    колко пъти може да се възроди един модел?
  • 5 Запознат

    1 2 Отговор
    Супер
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.