Last news in Fakti

20 Май, 2024 10:02 713 1

Mini ще вземе участие на 24-часово състезание с мистериозен наточен Cooper

  • mini-
  • cooper-
  • john cooper works-
  • jcw

Версията JCW ще дебютира през есента

Mini ще вземе участие на 24-часово състезание с мистериозен наточен Cooper - 1

Новото Mini John Cooper Works ще направи публичния си дебют на 24-часовото състезание на Нюрбургринг в края на май 2024 г., преди официалното му представяне през есента. Това състезание, което се провежда на прословутата писта Нюрбургринг-Нордшлайфе е строг тест за всеки автомобил и изглежда британците искат да покажат, че са подготвили компактния хечбек за всичко което го очаква сред автомобилните ентусиасти.

Mini ще вземе участие на 24-часово състезание с мистериозен наточен Cooper

Новото "Mini John Cooper Works" ще бъде покрито със специален камуфлаж, разработен от екип на Mini, който отразява класическите червено-бели цветове за моторни спортове, използвани от Mini от 60-те години на миналия век. Автомобилът ще бъде с номер 37 в чест на историческата победа на Mini с Cooper S на рали "Монте Карло" през 1964 г., когато се отбелязва 60-годишнината на марката. В

Въпреки че Mini не е оповестило конкретни данни за двигателя и мощността, предишният модел разполагаше четирицилиндров турбодвигател с мощност 231 к.с. Предполага се, че бъдещият модел ще повиши тези данни, като ги приближи повече до прага от 250 конски сили. Все пак ще трябва да изчакаме до тази есен, за да разберем какви точно ще бъдат стойностите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 0 Отговор
    Толкова е нефело това че не си струва да се коментира дори.