13 Юни, 2024 10:10 1 786 3

Продадоха регистрационна табела за над 1.5 млн. евро

  • номер-
  • регистрационна табела-
  • регистрационен номер

Номерът е австралийски

Продадоха регистрационна табела за над 1.5 млн. евро - 1

В Австралия регистрационна табела с число "20" беше продадена на търг за главозамайващите 2,54 млн. австралийски долара (1,55 млн. евро). Това е достатъчно, за да си купите луксозно имение или автопарк от мощни суперавтомобили.

Тази конкретна табела, произхождаща от щата Виктория, е ценна "табела на наследството". Тя е с престижния номер "20", една от само 90-те двуцифрени табели за наследство, издадени в щата. Още по-ексклузивен е фактът, че това е една от едва деветте табели с кръгли цифри в цялата колекция.

Макар че харченето на милиони за регистрационни табели може да изглежда необичайно, пазарът на тези суетни предмети се разрасна през последните години. Австралия не е единствена в този феномен. Табелите с нисък номер постоянно достигат астрономически цени по целия свят, като стойността им сякаш се увеличава с намаляването на броя им.

Само преди няколко години същата табела "20" е забелязана да украсява един скромен Mercedes-Benz C 200.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Несъмнено

    8 2 Отговор
    Дал е с голям зор изкарани пари. Заради егоцентризма на някои страда цялата планета.

    Коментиран от #3

  • 2 Хм Хм

    4 1 Отговор
    Хората дават пари, за да ги помни по-лесно полицията.
  • 3 точно така е

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Несъмнено":

    Прав си, с толкова пари може да се направят сума ти полезни неща а тиквеника ги е дал за една табела............има много други подобни случаи когато се харчат големи пари за глупости и разбира се това не са трудно изкарани пари, най-често са в резултат от експлоатацията на много бачкатори които работят за малко пари за да може разни лигльовци да се правят на интересни! Дано на този порочен модел най-накрая бъде сложен край, мисля че времето за това е дошло и скоро ще се случи!