Last news in Fakti

19 Юни, 2024 14:49 2 776 4

Продават недовършеното Camaro на Пол Уолкър

  • пол уолкър-
  • camaro-
  • fast and furious

Колата е била общ проект 

Продават недовършеното Camaro на Пол Уолкър - 1

През 2013 г. катастрофа погуби живота на звездата от „Бързи и Яростни“ Пол Уолкър. Филмовият герой познат като Браян остави след себе си няколко незавършени автомобилни проекта, включително Camaro, което сега се предлага на търг.

Колата е общ проект Уокър и неговият приятел Родас, който също загина в катастрофата с червената Carrera GT. Първоначално боядисан в Le Mans Blue, екстериорът показва признаци на износване и би могъл да използва нов слой боя. Добрата новина е, че панелите на каросерията изглеждат в добро състояние, а автомобилът е запазил оригиналните си Rally джанти и дори буферите на предната и задната броня.

Продават недовършеното Camaro на Пол Уолкър

Това, което истински вълнува колекционерите, е оригиналната, задвижваща система. Camaro-то може да се похвали със заводския V8 двигател, съчетан с четиристепенна механична трансмисия, като и двете се нуждаят от реставрация или модификация в зависимост от вижданията на новия собственик.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пара ьок

    17 15 Отговор
    За скрап, да изкарат кинти за кръчма

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Кола за мераклии

    13 4 Отговор
    Красота!!!
  • 3 там хората

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Пара ьок":

    не са селяци като тукашните и специално теб!
  • 4 Никси

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пара ьок":

    е не , Сервиз SOS ще се погрижи за това , като я върне в нормалния си вид и с тържество я подари на семеиството му за спомен !!! , абе тия там не ги мисли те не напразно избягаха от Брегзид , ние тука ганьовците кво ще правим с лачените ни ретро икони , дето зорлем ни карат да ги хвърляме за скраб , да ги запалиме и да ги съсечеме със секирата и чука , защо ? , ще ни ги плати ли някой да си купим нови ? , ма те и новите са едни боклуци с тези пластмаси по таблото корите на вратите и дори по двигателя че е олеле майко !!!.