Last news in Fakti

27 Юни, 2024 09:38 998 3

BMW възражда 6 Series?

  • bmw-
  • 6 series-
  • 8 series

Твърди се, че компанията смята да замени ”осмицата”

BMW възражда 6 Series? - 1

Бъдещето на гамата на BMW е забулено в мистерия, като се появяват противоречиви съобщения за възраждането на 6 Series.

Според доклад на Automotive News, който се позовава на анонимен източник, BMW обмисля да възроди 6 Series като заместител на 8 Series. Очаква се новата “шестица” да се появи във вид на купе и кабриолет в края на 2026 г., малко след като приключи производството на 8 Series. Този ход потенциално би опростил гамата, като предложи подобно луксозно изпълнение в малко по-малка опаковка.

BMW Blog обаче хвърля друго мнение в тези спекулации. Източниците им посочват, че понастоящем BMW не планира да възроди 6 Series. Освен това говорител на BMW опровергава твърденията в изявление за Motor1.

С противоречивите доклади и официалното мълчание от страна на BMW бъдещето на новите модели не е сигурно. Ще трябва да изчакаме по-нататъшни съобщения от BMW, за да разберем със сигурност какви са плановете на тяхната гама. Едно нещо е сигурно: BMW непрекъснато прави оценка на предложенията си и на хоризонта може да се появят промени в гамата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🍊🍋🇧🇬

    2 6 Отговор
    :) Nяма по просташка лимузина Ве еМ Ве с акумулатора отзад, всички мутри в Територията с начално образование карат най малко по една.

    МутраБойка - Андрешко от Банкя е затъвал с Лимузина БМВ в Българското Политическо Блато най малко 100 пъти, там е и до днес, всеки път печели и всеки път ВМВ - то затънало в блатото до Фаровете.

    Какво да се прави, “Nе Судьба”.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Към дъното

    1 0 Отговор
    Все повече модели спират. Слаби продажби. Никой не им иска боклуците