Last news in Fakti

3 Юли, 2024 10:08 1 821 2

Запознайте се с най-мощния Defender правен някога

  • land rover-
  • defender-
  • octa-
  • bmw

Той използва BMW двигател с 626 к.с. и 800 нютон метра

Запознайте се с най-мощния Defender правен някога - 1

Land Rover пуска на свобода звяра в линията Defender с OCTA - най-мощната и най-бързата итерация на емблематичния SUV до момента. OCTA ще направи своето грандиозно представяне на предстоящия Фестивал на скоростта в Гудууд.

Defender OCTA използва 4,4-литров V8 с два турбокомпресора, доставен от BMW. Този двигател генерира 626 к.с. и 750 Нм въртящ момент, с допълнителен тласък до 800 Нм, когато е включен launch control. OCTA се изстрелва от 0 до 100 км/ч за едва 3,9 секунди, затвърждавайки властта си на безспорен крал на скоростта в семейството на Defender.

Запознайте се с най-мощния Defender правен някога

Модификацията може да се похвали още, че седи малко по-високо (3 см) от своите братя от модела Defender и може да се похвали с по-широка стойка (7 см) за по-добра стабилност.

Офроуд способностите на OCTA получават допълнителен тласък благодарение на новата система на окачване 6D Dynamics на Land Rover. Тази технология използва хидравлично свързани амортисьори, които обещават да поддържат нещата гладки на пътя и едновременно с това да оптимизират артикулацията при излизане извън утъпканите пътища. Водачите могат също така да вземат нещата в свои ръце и да настроят фино управлението, газта и окачването за персонализирано изживяване.

Запознайте се с най-мощния Defender правен някога

Към гамата се присъединява нов режим на шофиране "OCTA", който включва Off-Road Launch Control и настройва ABS за повече „игра“. Познатите режими Terrain Response на Land Rover (пясък, кал и коловози, трева, чакъл, сняг, изкачване на скали) също са на разположение.

Новият всъдеход се движи върху Goodyear All-Terrain, допълнени от агресивно разширени арки на колелата. Цялостно преработената предна част и новата задна броня с четворни ауспухови тръби завършват суровата външна промяна. Всички модели OCTA ще бъдат боядисани в два цвята с черен покрив и задна врата, с възможност за матово защитно фолио за тези, които планират да се движат из горите.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    4 1 Отговор
    Добре изглежда и отвън и отвътре
  • 2 ония

    1 2 Отговор
    не ти трябва това недоразумение кой излъга нагличаните че могат да правят коли