29 Август, 2024 12:29 3 205 1

Hyundai потвърди слуховете и зарадва феновете си

  • hyundai-
  • n vision-
  • n vision 74-
  • концепт-
  • ioniq 5 n

N Vision 74 влиза в серийно производство

Hyundai потвърди слуховете и зарадва феновете си - 1

Hyundai официално потвърди плановете си за серийно производство на популярния концептуален автомобил N Vision 74, което потвърждава слуховете, които от месеци витаят в интернет пространството. Това съобщение е в съответствие с по-широката цел на Hyundai да представи 21 нови модела до 2030 г.

Макар че конкретни подробности за задвижването и характеристиките на серийния модел все още са в тайна, много вероятно е Hyundai да избере изцяло електрическо задвижване, като се има предвид ограниченото разпространение на водородната енергия. Предишни слухове предполагаха, че N Vision 74 може да генерира между 671 и 775 конски сили, което показва впечатляващи възможности за представяне.

Hyundai не разкрива точните срокове за производство, но се очаква то да започне преди 2030 г. The Korean Car Blog съобщи, че научноизследователската и развойна дейност за N Vision 74 вече е в ход в развойния център на Hyundai в Намянг и можем да очакваме скоро да видим прототипи на пътя.

Концепцията N Vision 74, първоначално представена през декември 2022 г., демонстрира футуристичен дизайн и авангардни технологии. Очаква се серийната му версия да бъде изключително търсен модел за любителите на високоефективни електрически автомобили и да подобри представянето, което компанията направи с Ioniq 5 N.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феннн

    9 8 Отговор
    Хюндай е най здравата и хубава марка в момента.