7 Октомври, 2024 11:17 1 263 3

Анджелина Джоли продава класическото си Ferrari

  • анджелина джоли-
  • ferrari-
  • 250 gt-
  • 1958

Купето от 58-ма година е направено в едва 353 копия

Анджелина Джоли продава класическото си Ferrari  - 1

Емблематичната актриса Анджелина Джоли ще се раздели с личното си купе Ferrari 250 GT от 1958 г. Този рядък и ценен класически автомобил ще бъде продаден на търг от Christie's през ноември.

Ferrari 250 GT е изключително търсен модел, от който са произведени само 353 екземпляра. Този конкретен автомобил се отличава с черен екстериор и яркочервен кожен салон. Автомобилът е в отлично състояние и на километража му има само 6 424 мили или малко над 10 хиляди километра

Анджелина Джоли продава класическото си Ferrari

250 GT се задвижва от 3,0-литров двигател Colombo V12 и разполага с петстепенна механична скоростна кутия. Дизайнът на купето е дело на Pininfarina.

Въпреки че причината за решението на Джоли да продаде автомобила не е ясна, вероятно тя просто иска да намали колекцията си. Очаква се автомобилът да достигне значителна цена на търга, като Christie's оценява стойността му между 660 000 и 880 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    0 0 Отговор
    Причината е ясна - няма еърбег.
  • 2 Град Козлодуй

    0 2 Отговор
    Може да съм дъpт комплeкcиран пegepac, но съм хитър и си издействах фалшиф телк! Вие будaлите се блъскайте и работете
  • 3 Буха ха

    0 1 Отговор
    Неописуемо, да седнеш на седалка в която е пър.дя.ла Анджелина Джолевица